Oldal frissítése

ASUS H170 PRO GAMING

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H170 PRO GAMING

Nagyszerű  ASUS márkájú alaplap LGA 1151 foglalattal és Intel H170 lapkakészlettel az új generációs nagy teljesítményű Skylake processzorokhoz, 14nm-es gyártási technológiával készült. Ez a modell meglepetést okozhat lehető legmagasabb színvonalával és megbízható védelmi komponenseivel. Lehetőségeivel ideális választás lehet nagy teljesítményű játék összeállításokhoz, kihasználható játékok játszásához, de igényes multimédiás tartalmú munkához is.  

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

A DIGI + VRM digitális kapcsolódás biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplapon. A rövidzárlat kiküszöbölésére, ami károsíthatná az alaplapot, a felelős konfigurálható biztosítékok megelőzik a  túlfeszültséget. Mindemellett  a hátsó I/O panel korrózió ellen véd. A Fan Xpert 3 funkció egy speciális eszköz a ventilátor kezelésére , amely biztosítja azok csendesebb és hatékonyabb működését. 

Első osztályú teljesítmény és a gyors adatátvitel

A  videokártya csatlakoztatására PCI Express 3.0 foglalat szolgál. A kártya CrossFireX módú használata mellett lehetőség nyílik a legmodernebb játékok tökéletes kiélvezésére. A memória fantasztikus tuningolási lehetőségei elérhetők 4 foglalat segítségével a DDR4 rendszermemóriához akár 2133 MHz-es frekvencián, a kapacitás akár 64 GB-os Dual-channel üzemmódban.
Az alaplap 16 USB csatlakozóval van felszerelve, összesen, ebből 8 USB 2.0 és 6 x  USB 3.0. Mellettük nem szabad kihagyni a 2 legújabb USB 3.1 A és C típusú csatlakozót extrém, akár 10 Gb/s-os adatátviteli sebességgel. Csak csatlakoztasd és élvezd az adatátviteli sebességet. A hangot könnyedén kezeli a 8 csatornás SupremeFX chip, amelynek célja a legjobb hangélmény létrehozása. A tiszta és hangos hanghatásoknak hála játék közben élvezheted a csatatér zaját, mintha a játékesemények kellős közepén lennél.

Az M.2 interfész fedélzetén

A merevlemezek számára az alaplap 6 Gb/s-os sebességű 4 x SATA csatlakozóval van ellátva. A 2 TB-nál nagyobb méretű merevlemezek csatlakoztatására az alaplap  Disk Unlocker szoftver funkcióval rendelkezik. Használd ki a szinte korlátlan lehetőségű tárhelyet az adatoknak. Rendelkezésre áll SATA Express csatlakozó akár 10 Gb/s-os adatátviteli sebességgel. Egyedülálló teljesítményt nyújt gyors SSD-khez a rendszer M.interfésze hihetetlen, akár 32 Gb /s átviteli sebességgel. 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa SupremeFX
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC990b
Termékszám:  90MB0MS0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20