Oldal frissítése

ASUS H110l-PLUS DDR3

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H110l-PLUS DDR3

Skvělá základní deska značky ASUS se socketem LGA 1151 a čipsetem Intel H110 je určena pro novou výkonnou generaci procesorů Skylake, která je vyráběná pomocí prověřené 14nm technologie. Ez a modell annyira meglepődött a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható védelem alkotóeleme.

legfontosabb jellemzői

  • Támogatja az USB 3.1 átviteli sebessége 10 Gb / s
  • Kompatibilitás DDR3 / DDR3L
  • 5X Protection II - Speciális hardver biztonsági elemeket, hogy garantálják a teljes védelmet
  • Tökéletes játék hangok árnyékolt audió
  • UEFI BIOS Az EZ Flash 3
  • Mini ITX formátumú

nagy ellenállás

A maximális biztonság az alaplap komponensek révén minőségi ellátás 5X Protection technológia. Digitális villamosenergia-rendszer DIGI + VRM megint biztosítja a megfelelő szintű feszültség. Távolítsuk rövidzárlat, ami lehetővé tenné az károsíthatja az ellátás, felelősek a biztosítékot, hogy megakadályozzák túlfeszültség. A tetején a hátsó I / O panel korrózió ellen védettek. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentně reguluje napájení rozpoznáním aktuální zátěže počítače, čímž může dojít k až 80% úspoře energie. Fan Xpert funkció egy speciális eszköz kezelésére ventilátor, amely biztosítja a csendes és hatékony működést.

Ne aggódj Performance

Ez az alaplap jellemzői folytató grafikus kártya révén a PCI Express 3.0, amely azért jött létre, mint a modern helyettesíti a korábbi szabványok, PCI, PCI-X és AGP. Dopřejte si tak i vy vymoženosti dneška, kde díky této sběrnici došlo k zvýšení frekvence a tím přenosové rychlosti. Az ilyen típusú alaplap jelzett H110l-PLUS van 2 slot DDR3 memória frekvenciája 1600 MHz-es és kapacitás akár 32 GB. A kapcsolatok létrehozásához, összesen 10 USB slot, ebből találkozunk 6x USB 2.0 és 4x USB 3.0. Között a hozzáadott funkció ASUS USB 3.0 Boost, amely lehetővé teszi, hogy élvezze akár 70% -kal nagyobb adatátviteli sebességet. Csak csatlakoztassa, és élvezze adatátviteli sebességet.

Kiváló minőségű audio

A kiváló minőségű audio élményt akkor biztosan gondoskodnak a osmikanálovým chip Realtek ALC 887, amely meghajtja fel a hang a legmagasabb minőséget, és akkor sodródás minőségű filmzenét a kedvenc zenei és filmes zeneszerző.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H110

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC980a
Termékszám:  90MB0N20-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20