Oldal frissítése

ASUS GTX950-2G

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS GTX950-2G

Friss hírek formájában játék grafikus NVIDIA GTX 950 egy erős építészeti Maxwell már akkor mohón néz. Bár méretük a kártyát úgy tűnhet, mint egy low-end grafikus, az ellenkezője igaz. A kompakt ASUS GTX 950 grafikus elfedi a modern technológia és kínálnak számos ütőkártyáit az alacsonyabb költségek, alacsonyabb energiafogyasztás és támogatás a legújabb NVIDIA. Ez képes vonzani széles játékos bázis.

legfontosabb jellemzői

  • kompakt méretek
  • Exkluzív, csendes hűtés
  • Alapvető overclocking közvetlenül a gyártótól
  • Fast 2 GB memória
  • Támogatja a DirectX 12

csúcsminőségű

ASUS grafikus által készített Auto-Extreme technológia, amely felhasználja az első 100% automatizált gyártási folyamat. Premium alkatrészek Super Alloy Power II növeli a hatékonyságot és csökkenti az energia veszteséget. Ön kap a felülmúlhatatlan minőség és megbízhatóság tart még a legizgalmasabb helyzetekben.

kis ragadozó

A kártya alkalmas a kompakt méretű épület kis és nagy teljesítményű számítógépek. Egy jó választás azoknak, akik könnyen közvetíteni a számítógép egy LAN-party.Az innovatív design a hűtőrendszer hasznosítja a leghatékonyabb légáramlást és kellően hűvös minden eleme a grafikus kártya. 28nm mag maga fut MHz 1051. Nem lehet borítani fel a gyönyörű 1228 MHz. Videoeszközök csatlakoztatására van szerelve egy standard kártya csatlakozó DVI, HDMI és DisplayPort.

Minden ellenőrzés alatt

Ráadás szoftver GPU Tweak II nyújt Önnek egy átfogó kezelésére szolgáló eszköz a grafikus. Teljesen új és intuitív felhasználói felület segítségével egyszerűen borítani a kártyát, ellenőrizze annak állapotát, és még sok más. Újdonság egy olyan funkció XSplit Gamecaster, ki lesz a jobb keze minden streamerům. A billentyűparancsot meghívja az in-game akció streaming beállításokat számos intelligens funkciók.

Paraméterek

Méret

Szélesség 210,82 mm
Magasság 114,3 mm
Mélység 40,64 mm

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GTX 950
Stream processzorok száma 768×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 051 MHz
Memória frekvenciája 6 610 MHz (6,61 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 3

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel Nem
Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  EC295d4
Termékszám:  90YV08V7-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20