Oldal frissítése

ASUS GT730-4GD3

3,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS GT730-4GD3

Az ASUS társaság ezúttal egy jól sikerült terméket mutat be, amely alacsony áron elérhető, szem előtt tartva a minőségi kivitelezést is. Az új GeForce GT 730 modell hagyományos szerkezettel, nagy hangsúllyal a multimédiás teljesítményre. Gond nélkül biztosított a Full HD videó lejátszás és további számos játék indítása, ezen a területen azonban engednie kell elvárásaiból és az alacsonyabb részleteket beállítania.

Ezen Asus modell teljes passzív hűtést tudhat magáénak és még ellenállóbb a részecske porszemek ellen. A mag 700 MHz-es gyári frekvenciával és 4 GB DDR 3 memóriával rendelkezik, továbbá 1100 MHz-en könnyen bővíthető GPU Tweak szoftverrel, így megváltoztatható a frekvencia, a processzor feszültség és sok egyéb az intuitív felületen. A GPU Tweak, eszközt biztosít a könnyű streamingeléshez valós időben -, így mások is meg tudják nézni azt, hogy pontosan mit csinál és mit lát a képernyőjén, ugyanabban az időben.

Az elvárt nagy stabilitásért, hosszabb élettartamért és kisebb melegedésért az Asus videokártyája Super Alloy Power-al felszerelt. Az általános teljesítmény növelés a GeForce Experience technológiának köszönhető, amely automatikusan frissíti az illesztőprogramokat és beállítja az összes paramétert az ideális értékekre. Valószínűleg elnyeri a vásárlók tetszését a VGA, DVI és HDMI kimenetek megléte is.

Paraméterek

Méret

Szélesség 120 mm
Magasság 30 mm
Mélység 161 mm

Chip

Modellmegjelölés GT 730
Stream processzorok száma 96×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa GDDR3

Órajel

Alap órajel 700 MHz
Memória frekvenciája 1 600 MHz (1,6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 2.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 3

Technológia

DirectX változat 11.0

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Egy slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel Nem
Ajánlott tápegység 300 W
Kód:  EC293u9a1
Termékszám:  90YV06M0-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10