Oldal frissítése

ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB

Az ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB grafikus vezérlő kiemelkedik a piacon lévő hasonló termékek közül, ez pedig elsősorban a különösen hosszú élettartamának köszönhető. Összehasonlítva más modellekel a dupla golyóscsapágyazású ventilátor simábban fut és ezáltal csökkenti a surlódást, akár 40% -kal javítja a levegőramlást és így az egész gépház szellőzését. Mindez pedig tovább növeli a kártya kétszeres élettartamát és hűtési hatékonyságát. A grafika alapját a Pascal architektúra jelenti, az ASUS grafikus kártyák gyártásánál pedig Auto-Extreme technológiát használtak, amely az iparág első 100%-ban automatizált gyártási eljárása. Mindez a felsőkategóriás Super Alloy Power II alkatrészekkel kiegészülve javítja a hatékonyságot, minimalizálja az energiapazarlást, mérsékli a terhelés alatti zúgást és csökkenti a hőmérsékletet a felülmúlhatatlan minőség és megbízhatóság érdekében. Az ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB tipikus magórajele 1582 MHz, boost módban pedig 1797 MHz turbó órajel érhető el. A GPU Tweak II az Xsplit Gamecaster-rel intuitív teljesítmény tuningolást kínál, és lehetővé teszi a játék azonnali streamelését. 

Az ASUS GeForce GTX EXPEDÍCIÓ 1070 O8GB főbb jellemzői

  • Automatikus túlhajtási mód - NVIDIA GPU Boost (1797 MHz)
  • Super Alloy Power II komponensek - minőségi alkatrészek, amelyek csökkentik az energiaveszteséget
  • A dupla golyóscsapágyazású ventilátor  tovább javítja a kártya élettartamát és hűtési hatékonyságát
  • GPU Tweak II révén intuitív teljesítmény tuningolás, Xsplit Gamecaster-rel pedig a játék azonnali streamelése
  • NVIDIA Ansel - forradalmian új módja a játék közbeni képernyőképek készítésének
  • 144 órás, illetve csúcskategóriás játékokkal folytatott tesztek a legmagasabb szintű kompatibilitás biztosításához

Gaming Booster - Hozd ki a maximális teljesítményt a grafikus kártyádból!

A kifinomult szellőztető rendszerén kívül az ASUS Expedition GeForce GTX 1070 grafikus vezérlő másik nagy előnye, hogy 8 GB-os GDDR5 memóriával rendelkezik, amely 8008 MHz-en fut. Ami a portokoat illeti, az eszközön 2 db HDMI, 2 db Display és egy darab DVI-D port található. Az új Gaming Booster funkció a rendszerteljesítmény maximalizálásában segít a redundáns folyamatok kiküszöbölésével, illetve az összes rendelkezésre álló erőforrás automatikus kiosztásával. Azonban a grafikus kártyának van egy automatikus túlhajtási módja is, amely a NVIDIA GPU Boost segítségével érhető el.

Játék közbeni képernyőképek készítése

Az NVIDIA Ansel forradalmian új módja a játék közbeni képernyőképek készítésének. Ennek segítségével kiváló minőségű, akár 4,5 gigapixeles felbontású képekben örökítheted meg a játék során átélt felejthetetlen pillanatokat. Amikor képernyőképet szeretnél készíteni, csak annyi kell tenned, hogy megállítod a játékot, kiválasztod a legjobb szöget és máris jobbnál jobb képeket csinálhatsz, sőt akár különböző szűrőket is alkalmazhatsz. A NVIDIA Ansel azt is lehetővé teszi, hogy 360 fokos panorámaképeket készíts a játék során tapasztalt lélegzetelállító látványról. 

 

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 240 mm
Magasság 131 mm
Mélység 38 mm

Chip

Chip gyártója NVIDIA GeForce
Modellmegjelölés GTX 1070
Stream processzorok száma 1 920×

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 582 MHz
Memória frekvenciája 8 008 MHz (8,01 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Kód:  EC305b1b
Termékszám:  90YV09T6-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20