Oldal frissítése

ASUS EOS Carry Bag 12" kék

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS EOS Carry Bag 12" kék

Ennek az elegáns notebook táskának köszönhetően végre stílusosan hordozhatod a laptopodat, amit legfőképp a sokat utazó hölgyek és urak fognak igazán értékelni, akiknek szükséges magukkal hordozni a kis mobilirodájukat. A notebook táska párnázott belső részébe könnyedén beleférnek a 12"-es képátlóval rendelkező laptopok.

A kisebb személyes cuccaid az erre elkülönített rekeszben lelnek a helyükre, és természetesen a tápkábel, egyéb kábelek és a periféria tágas helye sem hiányozhat. A notebook táska minőségi poliészterből készült jó minőségű felületkezeléssel, tehát problémamentesen fogja tűrni a mindennapok igénybevételét. A belső párnázottság pedig megbízhatóan nyeli el az ütéseket, ezáltal biztosítva a készüléked tökéletes védelmét, legyen szó laptopról, tabletről, mobiltelefonról, vagy mindezekről együttvéve.

Ellenálló, állítható és levehető vállpánttal felszerelt, amely lehetővé teszi a kényelmes vállon viselést, ezen kívül pedig praktikus fülekkel is el lett látva, amelyek becsúsztathatók a táskába, ha épp nincsenek használva.
Műszaki adatok:


Tervezve:
12"-es képátlójú laptopok részére
Anyag:
Poliészter
Méretek:
Belső: 305 x 220 x 31 mm
Külső: 325 x 240 x 45 mm
Tömeg:
kb. 0,22 kg
Szín:
Kék

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 4,5 cm
Szélesség 32,5 cm
Magasság 24 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 12 "
Kód:  NA738b4z
Termékszám:  90XB01D0-BBA010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20