Oldal frissítése

ASUS Echelon Navy

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Echelon Navy

Stabil és tökéletesen illeszkedő fülhallgató mindennapi használatra - nem számít, hogy mit játszik, vagy épp hallgat. Csatlakoztassa az Echelon fejhallgatót. a PC-re, laptopra, PlayStation 4-re, okostelefonra vagy tabletre, és tapasztalja meg a kiváló hangminőséget a legapróbb részletgazdagságig, mély basszussal. 100 mm-es párnázott kagylók tökéletesen lefedik a teljes fület, így semmi sem zavarja majd, a megfelelő súlyelosztásnak köszönhetően pedig akár hosszú órákat is jétszhat fáradtság érzet nélkül. Az Echelon sorozatot az FPS játékok inspirálták, ezért kapott a fejhallgató katonai terepszínű mintázatot, hogy idomuljon a játékkörnyezetéhez.

Legfontosabb jellemzői

  • Kristálytiszta hangzás
  • Kényelmes kialakítás
  • Visszahúzható mikrofon
  • Hordtáska mellékelve 
  • Lélegzetelállító megjelenés

A hang az Ön kezében van

50 mm-es neodímium mágneses fülre záródó hangszórókkal könnyebben tud majd tájékozódni a játékban, így mindig tisztában lesz vele, merre rejtőzködik az ellenség. Az átalakítók hihetetlen teljesítménye egyértelműen előnyös hatással van a hangforrások lokalizációjának pontosságára. A mély basszusok pontos behatárolhatósággal elárulják majd Önnek, milyen messze van a robbanás, miközben a széles frekvenciatartomány kristálytiszta átvitelt produkál majd rendkívül alacsony torzítással, anélkül, hogy távol tartaná a figyelmét a lényegről. A frekvenciaválasz görbéje a játékhoz lett optimalizálva. A fejlettebb térbeli tudatosság érdekében a lépések és a lövések hangját felerősítették.

Kommunikáció csapatszinten

Multiplayer módban lehetetlen jól játszani a csapattagok közti kommunikáció nélkül. Rendezzék meg együtt a támadás stratégiáját, az elterelést vagy a megsimmisítést. Az ASUS Echelon Navy mikrofon rugalmas, eltávolítható akasztóval rendelkezik az egyszerű szögbeállításhoz és tárolásához. A mikrofon új  zajszűrő technológiája érzékenyebben veszi a hangot, így tiszta kommunikációt igér játék közben.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NM351f3
Termékszám:  90-YAHIA110-UA10-
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20