Oldal frissítése

ASUS DSL-N14U B1

4,1 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ASUS DSL-N14U B1

Az ADSL2+ moderm és vezeték nélküli router egy kitűnő megoldás mindazoknak, akik internetes hálózatot szeretnének kiépíteni otthonukban. Az installáció és a kezdeti beállítások másodpercek alatt megvannak. Szimplán csatlakoztasd a kábelt a WAN csatlakozóhoz és vidd be az adatokat az ISP-ről. 

Legfontosabb jellemzők

  • Modern ADSL2 + WiFi Router
  • Lehetőség az internetes beállítások biztonsági mentésére
  • USB nyomtató vagy háttértár megosztása, 3G / 4G modem kapcsolat
  • AiCloud mobil applikáció támogatása, hogy bárhonnan elérhesd, ahol van internetkapcsolat
  • Létrehoz több független WiFi hálózatot (SSID) más-más prioritásokkal
  • Download Master, hogy számítógép nélkül is letölthess
  • Multimédia szerver, hogy a helyi hálózaton belül megoszthasd a tartalmakat

Mindig online

A különlegességek most két módon csatlakoztatható az internethez. Amellett, hogy a várható DSL kapcsolat akkor csatlakozni más internetes forrás Ethernet WAN. Között a kapcsolatot azonnal váltani, így vykryje áramszünetek, és akkor még mindig online. A második lehetőség a kettő kombinációja a maximális sebességet.

Kétféle csatlakozási mód létezik az internethez jelenleg. A DSL kapcsolaton túl egy további internetes forrást lehet kapcsolni egy Ethernet WAN porthoz. A két kapcsolódási mód között lehet váltogatni, így mindig online leszünk. A másik opció, hogy a két kapcsolódási módot egyszerre használjuk a maximum sebesség elérése érdekében. 

Felhő szolgáltatások

A router egy otthoni multimédia rendszerként is üzemel. Egy integrált USB porthoz ha kapcsolunk egy nyomtatót, vagy külső adathordozót, a routerünk megosztja annak adatait a hálózaton rajta lévő számítógépekkel. Amint az eszközök csatlakoztatva lettek,  könnyebben hozzájuk fér, mint valaha. Töltse le az applikációt mobiltelefonjára (iOS, Android támogatás) és férjen hozzá adataihoz bárhol, ahol internetkapcsolattal rendelkezik. 

 

Paraméterek

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Interfész

USB funkciók Print Server

Típus

Típus ADSL
Kód:  NM022m0
Termékszám:  90IG00Z1-BM3020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15