Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS DSL-AC56U

4,7 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS DSL-AC56U


Az ASUS RT-AC56U router két frekvenciatartományos, gigabites vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az új, 802.11ac Wi-Fi szabványnak megfelelően, 1167Mb/s maximális adaátviteli sebességgel. Kompatibilis VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, üvegszálas és vezetékes szolgáltatásokkal, hogy a jövő elvárásainak is teljesen megfeleljen.

Fontosabb termékjellemzők

  • Egyidejű Dual Band: 867 Mbps 5 GHz-en és 300 Mbps 2,4 GHz-en
  • A két WAN port a DSL és Ethernet számára kétszer annyi lehetőséget kínál
  • Kompatibilis VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, üvegszálas és vezetékes szolgáltatásokkal, hogy a jövő elvárásainak is teljesen megfeleljen
  • A Gigabit Ethernet portoknak köszönhetően gyorsabb és megbízhatóbb internet
  • A többfunkciós USB portok támogatják a fájlmegosztást, nyomtató megosztást, média streamelést és a 3G/4G-t
  • A Download Master és a továbbfejlesztett média szerver bárhol lehetővé teszik a letöltést és a streamelést
  • Az ASUS AiCloud lehetővé teszi, hogy bárhol hozzáférj adataidhoz, illetve szinkronizálásukat és streamelésüket

Nagy stabilitás és és nagyfokú rugalmasság

Az ASUS AiRadar intelligensen tökéletesíti a vezeték nélküli kapcsolatot az exkluzív ASUS RF finomhangolással. Ez biztosítja a kibővített lefedettséget, a megnövelt adatsebességet és a továbbfejlesztett stabilitást. A DSL-AC55U többféle módon képes csatlakozni az Internet-hez: ehhez választható DSL, Ethernet és 3G/4G LTE. Képes azonnal váltani a kapcsolatok között, ha valamelyik nem működne (és visszaváltani, amikor megjavul). Tökéletes eszköz a megbízható, mindig működő internet kapcsolathoz.

Gigabites internetezés hardveres NAT funkcióval

Az erőteljes hardveres NAT gyorsító motorral és a beépített Gigabit Ethernet-tel a DSL-AC55U teljes Gigabit teljesítményt kínál. A WAN-to-LAN adatátviteli sebessége több, mint 900 Mb/s, azaz 4,5-szer gyorsabb a hagyományos szoftver alapú NAT-tal rendelkező Gigabites routereknél. Ez jelentősen  csökkenti az útszűkületek valószínűségét gyors internet kapcsolatok esetén.

Robusztus szabályozási lehetőségek és optimalizálás a DSL ASUSWRT-vel

Legyen a DSL-AC55U a média- és eszközközpontod. Csatlakoztass külső tároló meghajtókat, nyomtatókat, szkennereket és sok egyéb USB eszközt a két beépített USB porttal, hogy megoszd azokat a hálózatban lévő PC-kel. A DSL-ASUSWRT Dashboard grafikus felületén hallatlanul egyszerűen, egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások.

Paraméterek

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 167 Mb/s

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Interfész

Haladó funkciók Gigabit LAN, USB printszerverhez

Típus

Típus ADSL
Kód:  NM022p4
Termékszám:  90IG01E0-BM3000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15