Oldal frissítése

ASUS Chromeboxot M01180

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Chromeboxot M01180

ASUS Chromebox tökéletes képviselője az új generációs számítástechnikai, mert egyesíti a modern operációs rendszer, felhő tároló, és nagyon jó készülék. Egyszerűen csatlakoztassa a monitor, és indítsa el a szántás a víz korlátlan internet. De ugyanilyen jól szolgál a média center csatlakoztatásával a televízió nagy képernyőjén.

Az egyszerűbb és okosabb digitális élet

A számítógép rendelkezik az operációs rendszer Chrome OS, amelyet az jellemez, rendkívül tiszta felületet és tökéletes védelmet nyújt a vírusok és a rosszindulatú szoftverek.Meg lehet futtatni néhány másodperc, így azonnal láthatja a kedvenc weboldalak vagy dolgozni apps. Ezek a könnyen elérhető közvetlenül a Chrome internetes áruház. Hozzátéve, több teret kap a 100 GB cloud tárolási szolgáltatást a Google Drive-két évig.

Kompakt méret és nagy teljesítményű funkciók

ASUS Chromeboxot mérete mindössze 126,6 x 124 x 42 mm, a legkisebb készülék a Chrome OS a világon. De kínál kétirányú felületet kínál Wi-Fi 802.11 a / ??b / g / n biztosítja a rendkívül gyors webböngészés és a teljesítő más online tevékenységek. Ez magában foglalja a négy USB 3.0 port, Bluetooth 4.0, valamint egy SD kártya olvasó, amely megkönnyíti a mindennapi tevékenységek, mint például a fájlok átvitele, képek vagy egyéb multimédia. HDMI és DisplayPort kimenet lehetővé teszi a kapcsolatot a két monitor és bővítése munkaterület vagy öröm.

Kód:  TA225f8i
Termékszám:  90MS0052-M01180
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15