Oldal frissítése

ASUS Chromebit CS10

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Chromebit CS10

Akkora, mint egy szelet csokoládé

Az ASUS Chromebit CS10 a 12 cm-es méretével a legkisebb számítógép a világon. A legújabb Chrome OS segítségével egyszerűen csatlakoztassa a monitorjához vagy a tévéjéhez - csak dugja bele a HDMI portba, és párosítsa billentyűzetét és egérét a Bluetooth segítségével. A Chromebook CS10 minden olyan funkciót biztosít, amire szüksége let, úgy mint: internet böngészés, kommunikáció a barátaival vagy Full HD filmek megtekintése nagy képernyőn. Vállalati alkalmazások is futtathatók rajta, úgy mint digitális hirdetőfelületek, de önkiszolgáló kioszkká is átalakítható. Fedezze fel az ASUS Chromebook CS10-et, amely egy minimalista, költséghatékony, otthoni és üzleti számítógép, amelyet bárhová magával vihet.

Leírás fotó


Csatlakoztassa, ahová akarja

Kicsi és szép Chromebit CS10-et tökéletes tervezés jellemzi, és bárhová illeszkedik. Több szín közül választhat, így az eszköz tökéletesen harmonizálhat a környezetével. A HDMI csatlakozók a legkülönfélébbb monitorok más-más részein és eltérő irányba állnak, éppen ezért a gyártó egy Flex Connect hosszabbítót is mellékelt. Az öntapadós rögzítők segítségével elrejtheti a Chromebook CS10-et a monitor vagy a TV mögé, vagy elölről is rögzítheti, hogy megkönnyítse a hozzáférést. A Chromebook CS10 az ASUS egyik félreismerhetetlen formájának és a Google innovációjának ötvözete, amely a 2015-ben Good Design díjat és a 2016-ban pedig CES Innovation díjat nyert.


Teljesítmény és kompatibilitás

A Chromebook CS10 Full HD grafikát biztosít, és a Chrome legújabb verzióját használja, amely sebesen fut az eszközön. 2 GB memóriával, 16 GB eMMC tárolóval, WiFi 802.11ac kettős sávval, Bluetooth 4.0 és USB és HDMI portokkal rendelkezik. Mindez jól mutatja, hogy a Chromebit CS10, minimalista méretei ellenére, egy igazán nagyformátumú számítógép, tele új lehetőségekkel. Az ügyfelek számára rendelkezésre áll egy lista a támogatott Bluetooth billentyűzetekről, egerekről és USB hubokról.
Akadálytalanul kiválasztja azokat a perifériás eszközöket, amelyekhez csatlakozni szeretne a Chromebook CS10 készülékkel.

Mindig naprakész

Chromebook CS10 operációs rendszer a Chrome OS-mel megkönnyíti dolgát, és állandó rendszerfrissítéseket és vírusvédelmet biztosít, így biztonságos digitális környezetet teremt. Az automatikus frissítések mindig biztosítják a legújabb szoftvereket, az integrált vírusvédelem pedig biztonságban tartja az adatokat. A Chromebook CS10 beállítása ugyanolyan egyszerű, mint a Google-fiókjába történő bejelentkezés. Bátran hozzáadhat több felhasználót is. Adatait külön és biztonságosan tároljuk. Minden Chromebook CS10-nél 100 GB szabad helyet kap a Google Drive-ba, így nemcsak az összes szükséges fájlt, hanem a kedvenc Google-termékeit is elérheti. Egyszerűen jelentkezzen be Gmail-fiókjába, és bármikor, bárhol használhatja a felhőt.


Maradjon kapcsolatban

A Chromebook CS10 használatával közelebb kerülhet családjához és barátaihoz. Csak csatlakoztassa a TV-hez, indítsa el, és már is elkezdhet kommunikálni bármelyik Ön által használt közösségi csatornán keresztül.

Hatékony és praktikus megoldás digitális reklám és kioszkok számára

A csokoládészelet nagyságú Chromebit CS10 olyan komplett eszköz, amely nagy termelékenységet és minőséget nyújt a felhasználóknak. Számtalan lehetőséget kínál vállalkozásának. A képernyőt átalakíthatja egy intelligens, digitális hirdető felületté, mert könnyen kezelhető, költséghatékony, és nagy léptékű megoldás lehet a jelzőtáblák, kioszkok és egyéb üzleti alkalmazások számára, amelyek minimális karbantartást igényelnek. Vállalatok részére a szükséges termékek egész sorát hozhatják létre, köszönhetően egyetlen olyan eszköznek, amely teljes mértékben helyettesíteni tudja az öregedő asztali számítógépeket.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Google Chrome OS

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat ARM
Processzor modell nincs feltüntetve
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája ARM
Videókártya modell Mali-T764

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 16 GB (0,02 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

RAM memória mérete 2 GB
Memória frekvencia 1 066 MHz
Memória típusa DDR3L
Maximum RAM kapacitás 2 GB

Kimenetek

USB 2.0 1 ×
Grafika HDMI

Szekrény

Szélesség 123 mm
Magasság 17 mm
Mélység 31 mm
Tömeg 0,08 kg
Kód:  TA225f8y
Termékszám:  90MA0031-M00090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05