Oldal frissítése

ASUS Cerberus iCafe

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Cerberus iCafe

Csúcsminőségű zenehallgatás a környezet zavaró hangjai nélkül

Amennyiben győztesként szeretnél kikerülni játékaidból, a legjobb felszerelésre van szükséged. Az ASUS Cerberus iCafe fejhallgató minden helyzetben segít győzedelmeskedned - ezen felül a mindennapos használathoz is ideális! A Cerberus iCafe fejhallgató asztali számítógéphez, laptophoz vagy okos készülékhez való csatlakoztatása után lenyűgöző, részletgazdag és basszusokkal teli hangzást biztosít. Mindig és mindenhol.


Nagyméretű, 100 mm-es neodímium átalakítók

Nagy, 100mm-es neodímium átalakítók

Verhetetlen teljesítmény és pontos hangzás

Amennyiben még nem tapasztaltad meg a 100 mm-es neodímium átalakítók impozáns hangzását, a Cerberus iCafe fejhallgató használata során le leszel nyűgözve - teljesen tökéletes hangzását imádni fogod. A játékok során minden lövést remekül hallhatsz és a közeledő ellenfél lépésiet teljes biztonsággal ismerheted fel.

Zenehallgatás közben élvezheted az élethű térhangzást, a beszéd meglepően tiszta és érthető, valamint a filmek zenéje is szokatlanul reálisan hangzik.


Élvezd a zavartalan zenehallgatást

A Cerberus iCafe fejhallgató 100 mm-es párnázott fülpárnákkal rendelkezik, amelyek hatékonyan elszigetelik a környezeti zajokat. Ennek köszönhetően a környezet zavaró hangjai nélkül élvezheted a zenét.  A Cerberus fejhallgató tervezésénél a kényelemről sem feledkeztek meg: a légáteresztő párnázásnak és az optimálisan szorító fejpántnak köszönhetően ez a fejhallgató még hosszas használat esetén is kényelmes.

Kényelmes viselet

Kényelmes viselet


Okos mikrofon

Okos kivitelezésű mikrofon

Ideális a játékokhoz és a mobil készülékekhez is

A Cerberus iCafe fejhallgató esetében nem kell foglalkoznod a kompatibilitással, mivel közvetlenül csatlakoztathatod készülékedhez. Az 1,2 m-es fejhallgató kábel alaphossza tovább növelhető a mellékelt 1,3 m-es hosszabbító kábel segítségével.
A hosszabbító kábel különálló fejhallgató és mikrofon csatlakozóval van felszerelve. Így összesen 2,5 méter hosszú kábelt kapsz, amely révén garantált a teljes kompatibilitás. A levehető mikrofont különösen játék során fogod értékélni - mindig tökéletesen hallható leszel.

Kód:  NM351e2a
Termékszám:  90YH0061-B1UC00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05