Oldal frissítése

ASUS Cerberus

4,1 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Cerberus

Kiváló, zavarásmentes hangok

A győztes játékosok nyerő cuccokat érdemelnek: a Cerberus pedig pontosan úgy készült, hogy segítsen nyerni minden helyzetben – és mellesleg egy nagyszerű headset a mindennapos zenehallgatáshoz! Csatlakoztassa a Cerberust az asztali vagy noteszgéphez, vagy akár az okos készülékhez, és máris élvezheti a nagyszerű hangot a finom részletekkel és az ütős basszusokkal, helytől és tevékenységtől függetlenül.


Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

Páratlan erő, maximális szórakozás

Ha még sose érezte a 60 mm-es neodímium mágneses hangsugárzók erejét, akkor tegyen egy próbát a Cerberusszal – a páratlanul ütős basszusok és magával ragadó hangélmény nagyon meggyőző tud lenni. Játék közben minden puskalövés hallható, és az ellenségeket már a lépéseik zaja lebuktatja. Zenehallgatásnál pedig legyen az stadionban dübörgő rockzene, tiszta emberi beszéd vagy éppen a filmek hangsávja, mind teljesen élethűnek fognak hangzani.
Zenehallgatás közben élvezze ki az élethű térbeli hangokat és a meglepően valódi tiszta hangot, amely elengedhetetlen a filmek nézésénél. 


Élvezze a zavartalan játékot és a hibátlan zenét

A Cerberus a teljes fület beborító, 100 mm-es, poliuretán borítású műbőr fülpárnái nagyszerű tartósságot és hatásos zajszűrést biztosítanak. Nyugodtan hallgathatja kedvenc zenéit a külvilág zavarása nélkül. A Cerberus kényelme kicsit sem tűnékeny: a kiválóan szellőző párnák és a fejhallgató gondosan kiegyensúlyozott szorítóereje azt jelenti, hogy sokkal tovább kényelmes a viselése.

kényelmes viselet

Kényelmes viselet


Okosan megtervezett mikrofon

Okosan megtervezett mikrofon

Ideális játékokhoz és mobil eszközökhöz

A Cerberussal nem kell aggódni a kompatibilitás miatt, hiszen szinte minden készülékkel képes együttműködni. Az 1,2 méteres csatlakozókábelhez egy 1,3 méteres, Y-elosztót tartalmazó hosszabbítókábelt adunk, amely külön fejhallgató- és mikrofoncsatlakozókkal van szerelve .

Nemcsak nagyszerű kompatibilitást biztosít, hanem egyből 2,5 méterre növeli a vezeték hosszát. A levehető rúdmikrofon kiváló a játék közbeni kommunikációhoz – beszélgessen nyugodtan, biztosan hallani fogják! 
 

Kód:  NM351e
Termékszám:  90YH0061-B1UA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15