Oldal frissítése

ASUS Cerberus US Layout

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Cerberus US Layout

 A kiváló ASUS Cerberus billentyűzet felébreszti önben az igazi játékost. Az ASUS Cerberus egy új, játékosok számára készült termékvonal képviselője, ami extrém ellenálló képességgel, tartóssággal és elegáns LED-es háttérvilágítással büszkélkedhet.  A taktikai rugalmasság érdekében 12 makrógombbal és fröccsenés ellen védett kialakítással, szivárgólyukkal rendelkezik - kibírja azt is, ha folyadék kerül rá

Legfontosabb jellemzői

  • Teljes galvanizált és hideghengerelt (SECC) fémlap
  • Fröccsenés ellen védett kialakítás, szivárgólyukkal
  • 12 könnyen elérhető dedikált makrógomb
  • Bármilyen felülethez jól tapadó gumibevonatos lábak
  • Anti-Ghosting, a játékban sokat használt gombok egyidejű lenyomására

Intenzív játékhoz készítve

A teljes egészében hideghengerelt fémlapból készült Asus Cerberus Gaming Keyboard erős és strapabíró, képes megbirkózni a folyamatos intenzív játék könyörtelen kihívásaival. Fél, hogy leönti? Többé nem kell félnie, a cseppálló kialakítás megvédi a kiömlött folyadék okozta balesetektől. A  fenéklemezen egy szivárgólyuk található, ahol a billentyűzetbe jutott folyadékok távozhatnak, így miután a folyadék kifolyott, egy gyors tisztítást követően újra visszatérhet a játékhoz.

Tökéletes anti-ghosting

Örülhetünk a kiváló, hosszú élettartamú gumisapkájú membrán kapcsolóknak. A Cerberus kiváló válaszidővel rendelkezik, így ugyanannyi idő alatt több feladatot képes végrehajtani. A Key Rollover (KRO) funkció, több billentyű egyidejű lenyomása esetén is rögzít minden egyes gombnyomást. Felejtse el "a szellemképeket", amikor néhány egyszerre lenyomott billentyűt nem regisztrál a rendszer.

LED hatások

A Cerberus specialitása a lenyűgöző LED háttérvilágítás, aminek piros és kék fénye a "légzés" módban 4 szintű internzitást tesz lehetővé. A számítógépet egy 1,8 m hosszú, aranyozott USB-csatlakozójú kábellel kötheti rá a számítógépre

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció Angol
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 47,1 cm (471 mm)
Magasság 4,1 cm (41 mm)
Kód:  NA705r
Termékszám:  90YH00R1-B2UA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20