Oldal frissítése

ASUS Cerberus Arctic Pad

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ASUS Cerberus Arctic Pad

Ez az egérpad tökéletesen kiegészíti az ASUS Cerberus egér, billentyűzet és fejhallgató készletét. A lélegzetelállító kialakításnak és a tökéletes designnak köszönhetően kiválóan kiegészíti a számítógépet, és szolgálja a tapasztalt játékosokat.

Főbb jellemzők

  • Tökéletes felületi struktúra
  • Hosszú élettartam
  • Kiváló formatervezés

Kiváló felületi textúra

Különleges, sima textúrájával, ez az egérpad olyan játékosok számára készült, akiknek valóban pontos kurzormozgásra van szükségük. Minden optikai és lézeres egérrel tökéletesen működik.A Cerberus Gaming Mouse Pad egérpad az ASUS tervezői által végzett átfogó tesztelés eredménye, amelynek célja az optimális érzetet, kényelmet és tartósságot biztosító egérpad létrehozása volt. Tartós, erős és hímzett élekkel rendelkezik, amelyek soha nem akadályoznak. A Cerberus Gaming egérpadot hosszú élettartamra tervezték, intenzív játék mellett is.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Magasság 30 cm
Mélység 0,4 cm

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Anyag Textil

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  NA744c1
Termékszám:  90YH00Y1-BAUA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15