Oldal frissítése

ASUS Cerberus Arctic

Kiegészítők a termékhez

ASUS Cerberus Arctic

Fantasztikus hangélmény nélkül zavaró környezeti zajokat

Ahhoz, hogy élvezik játszani játékokat győzelem, amire szükség van a legjobb felszerelés. Cerberus fejhallgató segít nyerni minden helyzetben - és ők is ideális mindennapi használatra! Fejhallgató Cerberus után csatlakozik egy asztali számítógép, laptop vagy intelligens eszközök pompás hang tele éles részleteket és jellegzetes basszus. Mindig és mindenhol.


Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

Páratlan teljesítmény és pontosság a gondos ügyintézés

Ha még nem tapasztalták a lenyűgöző hangzás 60 mm neodímium, akkor lesz hallgatni fejhallgatón keresztül Cerberus meghódította - Van tökéletes előadásmód, akik egyszerűen csak szeretik. Bár a játékot, akkor hallani minden lövés, és lépéseket közeledő ellenséget felfedi teljes bizonyossággal.
Ha zenét hallgat, élvezheti valódi térhatású bejelentés, kimondott szó fog lepni a tisztasággal a film soundtrack megszólal szokatlanul reális.


Élvezze a zavartalan zenehallgatást

Cerberus fejhallgató van szerelve 100 mm párnázott fülpárnák amely hatékonyan csökkenti a környezeti zaj. Akkor ezért hallgathatja zavarása nélkül a környezet hangjait. Tervezésekor készülékek Cerberus nem szabad megfeledkezni a kényelem: lélegző béléssel és optimális leszorítóerő erő fejpánt a fejhallgató magában kényelmet is hosszú használat alatt.

kényelmes viselet

kényelmes viselet


Detail

Okosan megtervezett mikrofon

Ideális játékokhoz és a mobil eszközök

Cerberus fejhallgató nem kell foglalkozni a kompatibilitás, akkor csatlakoztassa azt közvetlenül a készülékre. Alapvető hossza 1,2 m fejhallgató kábel, akkor használja a mellékelt hosszabbító kábel növekedés további 1,3 méter.
A hosszabbító kábel van ellátva külön jack fejhallgató és mikrofon. Ez ad egy teljes kábel hossza 2,5 mA biztosíték teljes kompatibilitást. A levehető mikrofon különösen hasznos, amikor a játék - akkor mindig hallani tökéletesen.

Kód:  XXXNM351e1
Termékszám:  90YH0062-B1UA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05