Oldal frissítése

ASUS B85M-G PLUS/USB 3.1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS B85M-G PLUS/USB 3.1

 

Élvonalbeli alaplap LGA 1150 foglalattal Intel Haswell processzorokhoz az ASUS-tól, a világ vezető alaplapgyártójától. A gyártáshoz kizárólag prémium komponenseket használtak, egészen a rendkívül hosszú élettartamú kondenzátoroktól a különböző elektrosztatikus kisülések elleni védelemig, amely különben tartósan károsíthatná az alkatrészeket.
Az alaplap ötszörös védelemmel van ellátva, amely kiváló tartósságot biztosít valamennyi komponens számára, és így nagyon sok pénzt is megspórol. Az alaplap egyik legkritikusabb része kétségtelenül a lépcsőzetes akkumulátor töltő. Kiváló minőségű alkatrészek és precíz, a CPU igényeinek megfelelő tápellátás az alapja az erős és stabil tápegységnek. Emellett a belső memória különleges figyelmet érdemel, ezért rövidzárlat és túlterhelés elleni védelemmel látták el. Minden más áramkör védve van elektrosztatikus kisülés ellen és a felhasznált kondenzátorok sokkal tartósabbak.
Ahhoz, hogy a leghatékonyabban működhessen, az alaplap egy speciális EPU chippel van fel szerelve, amely folyamatosan figyeli az akutális energiafogyasztást és intelligens beállításokkal csökkenti azt. Ennek eredménye a környezetbarát működés, minimális zajszint és a kevesebb túlmelegedésnek köszönhetően hosszú élettartam. Az ASUS Fan Xpert 2 segédprogrammal különböző profilokat állíthatsz be a hűtőrendszernek, finomhangolhatod a számítógépedet, attól függően, hogy inkább csendesebb műküdést vagy alacsonyabb hőmérsékletet szeretnél elérni.
Használd ki az USB 3.1 előnyeit két beépített A és C típusú csatlakozó formájában a hátlapon, amely akár villámgyors, 10 Gb / s adatátviteli sebességre képes, amely kétszerese a USB 3.0-nak, ráadásul visszafelé teljesen kompatibilis a meglévő USB eszközökkel.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel B85

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
Kód:  AC958h2b
Termékszám:  90MB0MF0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20