Oldal frissítése

ASUS B250M-C PRO / CSM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS B250M-C PRO / CSM

A nagyszerű ASUS alaplapot LGA 1151-es foglalattal és Intel B250 lapkakészlettel a nagyteljesítményű, 14nm-es technológiával készülő Kaby Lake processzorok számára tervezték. Ez a modell téged is meglep majd lehető legkiválóbb minőségével és alkatrészei számára biztosított legmegbízhatóbb védelmével. Modern felszereltségének köszönhetően ideál választást jelent egy erőteljes gépezet összeállításához.

Az ASUS PRIME B250M-C / CSM alaplap alapvető jellemzői

  • ASUS CSM - Corporate Stable Model
  • 5X Protection III Hardware
  • A DIGI + VRM megfelelő feszültségszintet biztosít az alaplap számára
  • 4 bővítőhely DDR4 memóriamodulokhoz
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához

ASUS CSM program

A speciális ASUS CSM - Corporate Stable Model az alaplapok stabil támogatását és ellátását biztosítja a vállalkozások számára. Ez az egyedülálló program legfeljebb 36 hónapos életciklus-támogatást, valamint élettartam végi értesítést biztosít 6 hónappal a termék élettartamának befejeződése előtt. Ennek köszönhetően a vállalkozásodnak elegendő ideje lesz egy új termék beszerzésére. A CSM megvásárlásával az ASUS ACC – Control Classis Edition IT szoftverhez is ingyenesen hozzájuthatsz.

Garantált védelem és gazdaságos működés

Az 5X Protection III technológia kiváló minőségű alkatrészek segítségével gondoskodik az alaplap maximális biztonságáról. A DIGI + VRM digitális tápegység biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap számára. Az alaplap károsodását okozó rövidzárlatok megakadályozásáról a túlfeszültség elleni biztosíték gondoskodik.

Ne aggódj a teljesítmény miatt

A grafikus kártyád biztonsága miatt sem kell aggódnod, az alaplap ugyanis SafeSlot technológiával lett felszerelve, amely még a nehezebb grafikus kártyákat is megfelelő védelemben részesíti. Emellett 4 slot áll rendelkezésre DDR4 rendszermemóriák részére akár 2 400 Mhz-ig és 64GB-ig.

Az alaplap összesen 12 USB slottal lett ellátva, amelyből 6 USB 2.0, a másik hat pedig USB 3.1 Gen 1. A játékélményt fokozó hangzásról 8-csatornás Realtek ALC 887 hangkártya gondoskodik.

M.2 interfész a fedélzeten

A merevlemezek számára az alaplap 6 x SATA 6GB / s csatlakozóval rendelkezik. A gyors, akár 10 Gb/s-os adatátvitelhez SATA Express csatlakozó is rendelkezésre áll. A gyors SSD meghajtókhoz szükséges egyedülálló teljesítményt M.2 interfész biztosítja, amely hihetetlen, akár 32 Gb/s átviteli arányra is képes.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC262csm3
Termékszám:  90MB0UK0-M0ECYC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20