Oldal frissítése

ASUS B150-PRO DDR3

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS B150-PRO DDR3

ASUS B150-PRO lapkakészlet Intel B150 egy megfelelő megoldást épület legerősebb konfigurációkhoz. Támogatja az Intel hatodik generációs 14nm technológia socket 1151. egyik fontos eleme ez a modell jelenléte négy csatlakozóval DDR3 memória típusa.
Videokártya csatlakozni Q-Slot PCI-Express 3.0 x16 nagy szárnyas klip, amely könnyen és gyorsan eltávolítja még a legnagyobb grafikus kártya. Természetesen ott van a jelenléte csatlakozókkal a monitor - HDMI, DVI és VGA az alaplapon.Ott is rengeteg csatlakozók USB 2.0 specifikáció sokszor gyorsabb USB 3.0 köztük egy USB 3.0 Type-C. Akkor tehát garantálni a teljes kompatibilitást az új kiegészítők.
A minőségi hang a régi 8-csatornás Realtek ALC887 audio chip. Tökéletesen kivitelezett árnyékolás biztosítja a pontos szétválasztása analóg és digitális jelek, és jelentősen csökkenti az interferenciát. Ezen kívül minden kíséri szép LED fényhatások.

legfontosabb jellemzői

  • 5X Protection II - kiváló minőségű alkatrészek
  • Biztonsági zónák összeszerelés
  • Q-Slot biztosítja a könnyű eltávolítását a grafikus kártyát a PCI busz
  • C típusú USB az egyszerű csatlakoztatás
  • UEFI BIOS és EZ Flash 3
  • Fan Xpert 2 + lehetővé teszi a speciális ventilátor vezérlés
  • CrossFireX
  • Végső játék hang pajzs világító LED

Teljes körű védelmet

ASUS 5X védelem II garantálja a nagy minőségű alkatrészek és a nagy rendszer stabilitását.Ezen túlmenően, a tábla van szerelve EPU lapka, a chip, az energiatakarékosságra, amely lehet aktiválni az AI Suite 3 aktiválás után energiafogyasztását optimalizálni a teljes rendszer automatikusan felismeri a PC aktuális munkaterhelés és intelligens áramfogyasztás.

Részletes szabályozás

A kevésbé tapasztalt felhasználók értékelni fogják az egyedülállóan feldolgozott grafikus UEFI BIOS, amely könnyen szabályozható és egérben egy csomó beállítás, hogy ez egy prioritás a boot eszköz vagy vizsgálati RAM.Között a mellékelt szoftver megtalálható, például az alkalmazást Fan Xpert 2 +, ami lehetővé teszi, hogy könnyen kezeli a tápegység fórumon, irányított hűtés, zajszint és a változás tapintat processzor.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B150

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 866 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC958i1e
Termékszám:  90MB0NG0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10