Oldal frissítése

ASUS Aglaia Carry Bag 15.6" fekete

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Aglaia Carry Bag 15.6" fekete

Ennek az elegáns notebook táskának köszönhetően végre stílusosan hordozhatod a laptopodat, amit legfőképp a sokat utazó hölgyek és urak fognak igazán értékelni, akiknek szükséges magukkal hordozni a kis mobilirodájukat. A notebook táska párnázott belső részébe könnyedén beleférnek a 15,6"-es képátlóval rendelkező laptopok.

A kisebb személyes cuccaid az erre elkülönített rekeszben lelnek a helyükre, és természetesen a tápkábel, egyéb kábelek és a periféria helye sem hiányozhat. A notebook táska minőségi nejlonból készült jó minőségű felületkezeléssel, tehát problémamentesen fogja tűrni a mindennapok igénybevételét. Vízálló felépítésű, alacsony tömegű, a kipárnázott, merev, méhsejt mintájú EVA szerkezet pedig megbízhatóan nyeli el az ütéseket, ezáltal biztosítva a készüléked tökéletes védelmét, legyen szó laptopról, tabletről, mobiltelefonról, vagy mindezekről együttvéve.

Ellenálló és állítható vállpánttal felszerelt, amely lehetővé teszi a kényelmes vállon viselést, ezen kívül pedig praktikus fülekkel is el lett látva, amelyek becsúsztathatók a táskába, ha épp nincsenek használva.
Műszaki adatok:
Tervezve:
15,6"-es képátlójú laptopok részére
Anyag:
Nejlon
Méretek:
Belső: 390 x 355 x 33 mm
Külső: 400 x 365 x 43 mm
Tömeg:
kb. 0,45 kg
Szín:
Fekete

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 4,3 cm
Szélesség 40 cm
Magasság 36,5 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  NA738k1c
Termékszám:  90XB0250-BBA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05