Oldal frissítése

ASUS A88XM-E/USB 3.1

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS A88XM-E/USB 3.1

Keresed a hatékony számítógépes rendszer alapkövét, amelyre támaszkodhatsz? Szükséged van az alaplap stabilitásáta, sebességére és a csatlakoztatott hardver védelmére? Ha igen,  megtaláltad, amit kerestél. Az ASUS A88XM-E /USB 3.1 alaplap megfelel ezeknek a követelményeknek. Az AMD A sorozatú processzorokhoz, az AMD Athlon az FM2+ sockethez és a AMD A88X chipsethez kompakt méretű, mATX formátumú alaplapot kapsz.

Legfontosabb jellemzők

  • Az alaplap támogatja az AMD Athlont és az AMD socket FM+-t
  • 5X Protection technológia megvédi az alaplapot a lehetséges rövidzárlat
  • digital power system DIGI+VRM biztosítja a megfelelő szintű processzor teljesítményt
  • akár 2400 MHz-es RAM-ot is tudsz csatlakoztatni
  • grafikus kártya csatlakoztatható PCI-Express 3.0-on keresztül
  • a gyors adatátvitel USB 3.1 A típusú csatlakozó biztosítja USB 3.1 Boost technológiával

Stabilitás és védelmi rendszer

Természetesen nem meglepő, hogy a gyártó a legmodernebb technológiákkal szerelte fel az alaplapot. A legmagasabb minőségű alkatrészek et az 5X protection technológia védi. Feladata nem csak a lemez, hanem a csatlakoztatott alkatrészek minősége és hosszú távú tartóssága, védelme is. Az integrált biztosítékok védik az alaplapot a túlfeszültségektől és a váratlan rövidzárlat okozta károktól. A bemenetek és a kimenetek mellett a RAM is védve van. A DIGI+VRM digitális energiaellátó rendszer az aktuális tevékenységtől függően a megfelelő CPU teljesítményt garantálja. Ez segíti elő az energiaveszteség csökkenését és rendszer stabilitásának javítását.

Gyors adatátvitel

Az alaplap négy DDR3 memóriával is felszerelhető, amelyek 2400 MHz frekvencián is működtethetőek Dual-channel üzemmódban. A grafikus kártyák csatlakoztathatóak a PCI-Express 3.0 nyílásba. A lemez hátulján találhatóak a HDMI, DVI és VGA csatlakozók is. Az USB 2.0 és a 3.0 mellett az USB 3.1 típusú csatlakozás is megtalálható. Az adatok külső tárolóból történő továbbítása akár tízszer gyorsabb, mint az USB 3.0-on. Ha  ez a sebesség sem elegendő, biztosan értékelni fogod az USB 3.1 Boost funkcióját, melynek feladata az átviteli sebesség növelése.

Intelligens CPU hűtő

A csatatéren a környezeti zajból származó hangokat fontos kiszűrni. Mindenki suttog, és tökéletesen tisztán hallani. A Realtec ALC887 integrált audio chip tökéletes hangzást biztosít. Természetes és tiszta hangminoség garantált minoségu, japán kondenzátorokkal. Az ASUS Fan Xpert praktikus segédprogramja intelligens hűtést tesz lehetővé a CPU ventilátor számára a túlmelegedés elkerülése érdekében, függetlenül attól, hol tartózkodsz.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD FM2+
Lapkakészlet AMD A88X

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő, AMD Dual Graphics
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC344p2b
Termékszám:  90MB0R30-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05