Oldal frissítése

ASTRID SUN Családi naptej spray SPF 30 300 ml

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASTRID SUN Családi naptej spray SPF 30 300 ml

Biztosítsd a bőröd biztonságos barnulását az Astrid Sun OF 30 hidratáló naptejjel! A Suntan krém a napozás során védelmet nyújt a bőrnek, miközben gondoskodik róla. Egyedülálló összetételét D-panthenollal és multivitamin komplex-szel (A-, E-, F-vitaminokkal) gazdagították, amely leküzdi az öregedés jeleit és késlelteti az új ráncok kialakulását. A finom, vízálló textúra könnyedén eloszlatható és csökkenti az ismételt felhordás szükségességét minden egyes fürdő után. A napvédő spray biztosítja a bőr puha, hidratált és egészséges állapotát.

Fő előnyei

  • Magas, SPF 30-as fényvédelem
  • A multivitamin komplex (A, E, F, béta-karotin) megakadályozza a ráncok kialakulását
  • Az UVA és UVB szűrők kiegyensúlyozott aránya
  • Nem zsíros textúra
    Vízálló
    Hipoallergén
    A nagy csomag elegendő az egész család számára
    Könnyen felvehető és gyorsan felszívódik

  • Használat:
    Használat előtt alaposan rázzuk fel. Vidd fel száraz bőrre napozás előtt, és oszlasd el. Ne permetezd közvetlenül az arcra, vidd fel a tenyeredre, majd oszlasd el a bőrödön, a szem környékét kivéve.

    Összetétel:
    Aqua, Octocrylene, Homosalate, Etilhexil-szalicilát, C12-15-alkil-benzoát, Dicaprylyl-karbonát, Arginin, fenilbenzimidazol-szulfonsav, glicerin, ciklopentasziloxán, Butil-metoxidibenzoil-metán, pantenol, kapril / kaprin-triglicerid, tokoferil-acetát, Parfüm, Arachis hypogaea olaj, Daucus carota sativa gyökérkivonat, izopropil-mirisztát, Béta-karotin, tokoferol, dietil-hexil-szirlingiliden-malonát, linolsav, PEG-20-gliceril-laurát, Poliszorbát 20, Retinil-palmitát, Etil-hexil-glicerin, Kaprilil-glikol, Decilénglikol, Akrilátok / C12-22 alkil-metakrilát kopolimer, propándiol, kálium-cetil-foszfát, Hidrogénezett pálma-gliceridek, Poligliceril-3-metil-glükóz, Gliceril-sztearát, PEG-100-sztearát, Akrilátok / C10-30 alkíliakrilát-keresztpolimer, lecitin, aszkorbil-palmitát, gliceril-oleát, Alfa-izometil-ionon, benzil-szalicilát, hidroxi-citronellál, hexil-fahéj, Eugenol, kumarin, Limonén, Linalool, Geraniol, Fenoxietanol, Dinátrium-EDTA, Citromsav, BHT, Nátrium-hidroxid

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Fényvédő

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Kipirosodott bőrre

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek, Gyerekeknek
Kód:  KSOP0232
Termékszám:  8592297002697
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15