Oldal frissítése

ASTRID Collagen Pro 2× 8 ml

4,5 8 értékelés
690 Ft

ASTRID Collagen Pro 2× 8 ml

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A közismert ASTRID által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Első osztályú, hatékony ápolást kínál. Innovatív összetételének és illatának köszönhetően elsősorban nők számára ajánljuk. Érzékeny, zsíros, normál, problémás, kevert és száraz bőrtípusra ajánljuk, amelyről hatékonyan és megfelelően gondoskodik. Minőségi táplálást biztosít a bőrnek, amely ezáltal úgy fog ragyogni, mint még soha. A híres ASTRID lemosható arcmaszk felvitele könnyű, az állaga pedig kiváló. A maszk a hatóanyagok rendkívüli hatásával ragyogó és egészségesnek tűnő bőrt, valamint fiatalos megjelenést kölcsönöz. A végeredmény láttán teljesen elámulsz majd!

A jól ismert ASTRID Collagen Pro 2× 8 ml arcmaszk legfontosabb előnyei

  • A népszerű ASTRID gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek tökéletes ápolást biztosít
  • Remek választás a hölgyek számára
  • A hatékony lemosható típusú arcmaszkot kényelmes felvinni, és kellemes állagával bizonyára elnyeri el tetszésedet
  • Az arcmaszk hatása: hidratáló, tápláló, bőrnyugtató, világosító és ránctalanító
  • Ajánlott bőrtípus: érzékeny, zsíros, normál, problémás, kevert és száraz, amely meghálálja ezt a terméket, és csodás ragyogással örvendeztet meg
  • A gyártó büszke arra, hogy terméke a következő jelöléssel rendelkezik: dermokozmetikum
  • A híres ASTRID arcmaszk térfogata 16 ml

Az ismert ASTRID arcmaszk szignifikáns hatásai

Igazán élvezni fogod, hogy bőröd hibátlan megjelenésű, mivel a maszk rendkívüli hatásokkal büszkélkedhet. A hidratálást nyújtó ASTRID arcmaszk remek választás azoknak, akiknek száraz, hámló bőrük van. Alapvető tápanyagokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal látja el a bőrt, amelyek megvédik a káros környezeti hatásoktól. Az aktív világosító összetevőknek köszönhetően a bőröd ragyogni fog, amely hozzájárul a sugárzó megjelenéshez. Nyugtató hatással bír, ugyanis csökkenti a bőrpírt és jótékonyan hat az irritált bőrre. A maszk segít megelőzni a finom ráncok megjelenését, ami a bőröregedés jeleinek csökkenéséhez vezet.

Keltsd életre a bőrödet!

A népszerű ASTRID arcmaszk kiemelkedő ápolást kínál a bőrnek. Mint dermokozmetikum, a legszigorúbb minőségi követelményeknek felel meg.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrnyugtató, Világosító, Ránctalanító

Űrtartalom

Űrtartalom 16 ml
Kód:  PLK570
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297004813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10