Oldal frissítése

ASTRID Bioretinol Fejlett ránctalanító szérum 30 ml

5 3 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
3 090 Ft

ASTRID Bioretinol Fejlett ránctalanító szérum 30 ml

Az öregedés jelei ellen hatékonyan küzdhetsz az ASTRID Bioretinol emulzióval. Az érettebb bőrre ajánlott, ráncok elleni krém az A-vitamin növényi alapú alternatíváját, a bakuchiol nevű vegyületet tartalmazza. Erős öregedésgátló hatása és revitalizáló képessége miatt alkalmas a fáradt és öregedő bőr azonnali és intenzív regenerálására. Az ASTRID Bioretinol szérum növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok számát és méretét. A termék összetételét B5-, B3-, C- és E-vitaminnal gazdagították. Ez a kombináció segít egységesíteni a bőr színét, valamint fokozza a bőr tömörségét. Az emulzió segít eltávolítani a bőr tökéletlenségeit, az egészségtelen bőrelszíneződéseket, beleértve a vörös és pigmentfoltokat. 

Az ASTRID Bioretinol bőremulzió legfontosabb jellemzői  - érett bőrre való, ránctalanító szérum

  • Az ASTRID Bioretinol visszaadja a bőr frissességét és fiatalságát.
  • A termék alkalmas érett és igénybevett bőrre. 
  • A szérum fő összetevője az A-vitamin természetes alternatívája.
  • Bakuchiol anyagot egy indiai növényből, a Psoralea corylifoliából nyerik és intenzív regenerálásra képes. 
  • B5, B3, C és E vitaminnal gazdagították, hogy ellensúlyozza a nem kívánt bőrhibákat.
  • Az összetevők kombinációja segít egységesíteni a bőr színét.
  • A szérum rendszeres használata a ráncok csökkentését, a tömörség és feszesség helyreállítását, a bőr kisimulását és a színhibák eltüntetését eredményezi.
  • Kényeztesd magad egészséges megjelenésű bőrrel az ASTRID Bioretinol érett bőrre kifejlesztett, ránctalanító szérummal.

Összetétel

Aqua Propándiol Butilénglikol Alkohol denat. Dimetikon Nátrium-aszkorbil-foszfát Nátrium-hialuronát Tetrasodium-glutamát-diacetát Allantoin Aszkorbinsav Aszkorbil-palmitát Bakuchiol Betain C20-22 alkoholok C20-22 alkilfoszfát Kalcium-pantotenát Kapril/kaprikus triglicerid Citromsav Dietilhexil-sziringilidénemalonát Gliceril-laurát Hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-tauurát kopolimer Izohexadecan Maltodextrin Niacinamid Parfüm PEG-8 Poliakrilát keresztpolimer-6 Poliszorbát 60 Piridoxin HCL Szilícium-dioxid Simmondsia chinensis magolaj Nátrium-hidroxid Nátrium-keményítő-okténilszukcinát Szorbitán izosztearát Tokoferol Tokoferil-acetát Fenoxietanol Geraniol Hydroxycitronellal Limonén Linalool

Paraméterek

Típus

Termék típusa Szérum

Hatás

Hatás Ránctalanító, Lifting és feszesítő

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára
Kód:  KSPL3557
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297008163
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05