Oldal frissítése

ASTRID Beauty Elixir 2× 8 ml

4,5 8 értékelés
690 Ft

ASTRID Beauty Elixir 2× 8 ml

Semmiképpen sem szabad elhanyagolnod a bőrödet. A közismert ASTRID által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Első osztályú, hatékony ápolást kínál. Az innovatív összetevők és a kellemes illat gondoskodik arról, hogy a hölgyek imádni fogják. Érzékeny, zsíros, normál, problémás, kevert és száraz bőrtípusra ajánljuk, amelyet ápol és ragyogóvá tesz. Tökéletesen táplálja a bőrt, ragyogóvá teszi és megszünteti az összes tökéletlenséget. Az ismert ASTRID lemosható arcmaszk rendkívül kellemes állagú és könnyen felvihető. Annak érdekében, hogy a hatása tökéletes legyen, tartsd be a hatóidőt, ami 10 perc, ezt az időt pedig használd ki töltődésre, pihenésre. A maszkban található hatóanyagok azonnali ragyogó hatást fejtenek ki, egészséges megjelenést kölcsönöznek bőrödnek, és fiatalabbnak tűnsz majd. El leszel ájulva a végeredménytől!

A híres ASTRID Beauty Elixir 2× 8 ml arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • Az ismert ASTRID gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek biztosítja megfelelő ápolást és táplálást
  • Remek választás a hölgyek számára
  • A kiváló hatású lemosható típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és az állaga kellemes
  • Az arcmaszk hatása: hidratáló, tápláló és világosító
  • Az arcmaszk hatóanyaga: argánolaj és bambuszvaj
  • Ajánlott bőrtípus: érzékeny, zsíros, normál, problémás, kevert és száraz, amelyen kiváló eredményeket érhetsz el
  • Az arcmaszk hatóideje: 10 perc
  • A népszerű ASTRID arcmaszk űrtartalma 16 ml

Az ismert ASTRID arcmaszk csodával határos hatásai

Fordíts kiemelkedő figyelmet a bőrápolásra azáltal, hogy arcmaszkot is használsz. Meg fogsz lepődni, milyen hatékony. A hidratáló ASTRID arcmaszk ideális választás mindenkinek, akinek száraz a bőre, vagy gyakran hámlik. Formulája mélyen táplálja a bőrt az egészséges megjelenés érdekében. Az aktív világosító összetevők ápolják a bőrt, és hozzájárulnak a ragyogóbb és sugárzóbb megjelenéshez.

Összetétel

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Arachidyl Alcohol, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Allantoin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Arachidyl Glucoside, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Butyrospermum Parkii Butter, Citric Acid, Glucose, Glyceryl Laurate, Lactic Acid, Parfum, Peg-8, Tetrasodium Edta, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Limonene

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító

Hatóidő

Hatóidő 10 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 16 ml
Kód:  PLK569
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297004837
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05