Oldal frissítése

Astell & Kern iRiver LS150

2,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Astell & Kern iRiver LS150

Ha magas színvonalú vezeték nélküli hangszórót keres, amely torzítás nélkül lejátssza a zeneszámokat, akkor az Astell & Kern iRiver LS150 fekete színűvé válik. A hangszóró vezeték nélküli, és a készülékhez való csatlakozás Bluetooth vagy WiFi segítségével történik. Ha Wi-Fi-n keresztül csatlakozik, akkor a felbontású zeneszámokat lejátszhatja192 kHz / 24 bit , ami valóban jó teljesítmény a vezeték nélküli hangszórón. A beépített FM tuner lehetővé teszi a rádió hallgatását a hangszórón keresztül. Természetesen a Spotify vagy a Tidal segítségével is lejátszhatja a számokat. Az USB kimenetnek köszönhetően a telefon feltölthető a hangszóróból. 

Az Astell & Kern iRiver LS150 hangszóró legfontosabb jellemzői

  • 5 hangszóró egy eszközben
  • Kiváló minőségű zenelejátszás
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth és WiFi használatával
  • Könnyű és intuitív hangszóróvezérlés Astell & Kern
  • Beépített FM tuner
  • Alacsony torzítás még a vezeték nélküli átvitel során is

Nagyon könnyen kezelhető

A hangszóróvezérlés nagyon egyszerű és gyors. A normál hangerőszabályozást és az egyes bemenetek kapcsolását nagy forgó vezérlők oldják meg. További beállítások és funkciók vezérelhetők a hangszóró szélén található érintőgombokkal. A diszkrét megjelenítés tájékoztatja Önt a beállított értékekről .

Az öt reprodukáló ereje

A minőségi hang csak egyetlen hangszóróval rendelkezik, így egyetlen készüléApproxen Astell & KernJelenleg öt hangszórót rejt

  • 2 hangszóró
  • 2 középső hangszóró
  • 1 mélynyomó

Mindezt kiegészíti egy passzív basszusradiátor, amely segít a mélydinamika javításában és nagy mennyiségben csillapítja. 

Kód:  JV556v1
Termékszám:  8809440332571
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10