Oldal frissítése

Assassins Creed: Unity - Xbox Series

4,3 14 értékelés

Assassins Creed: Unity - Xbox Series

Meg fogod változtatni a múltat?

A méltán híres Assassin's Creed sorozat idén visszatért, ráadásul abszolút mesés formában. Üdvözlünk a francia forradalom küszöbén, ahol a színfalak mögött a Templomosok és a Testvériség párbaja zajlik. Élvezheted a korabeli környezetet, a kidolgozott történetet és az eddig soha nem látott képi világot. Elő hát egy új generációs konzollal vagy egy izmos PC-vel, és mutasd meg a képességeidet!

Az Asszaszin négyes

Arno Dorian, a történet főhőse kusza összeesküvések kellős közepén találja a magát a varázslatos Párizsban. Szerencsére nem lesz egyedül. Lényeges újítás a másik három bajtárssal együtt teljesített küldetések lehetősége, ami teljesen új élményt és sok váratlan helyzetet eredményez. Nincs több unalmas és ismétlődő küldetés, csak a nagy mennyiségű és kidolgozott tartalom váratlan fordulatokkal és csapatmunkával.

Az átdolgozott harci rendszer a támadások megfelelő elhárításából és az ideális pillanatra időzített lecsapásból áll. Túlerő ellen nincs esélyed, így olyankor menekülnöd kell. Mássz fel a tetőre vagy a tornyokra, ahol a magasból szemlélheted a történéseket, miközben a következő tervedet szövögeted. Másik remek újítás a fejlődés fa, ahol a legfontosabb képességeidet fejlesztheted. Az új játék és a féktelen szórakozás hamarosan testet ölt, így egy másodpercet se vesztegess a vásárlással!
A speciális kiadás egy exkluzív küldetést is tartalmaz, melynek neve: The Chemical Revolution.

A játék cseh feliratokat tartalmaz.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játék környezet Összeesküvés, Történelmi korszakok
Játékmechanika Stealth, Nyitott világ

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Szex, Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Assassin's Creed

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO146
Termékszám:  3307215937693

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20