Oldal frissítése

Assassins Creed: Unity - PS4, PS5

4,5 44 értékelés

Assassins Creed: Unity - PS4, PS5

Assassin's Creed: Unity CZ
Assassin's Creed: Unity CZ

Megváltoztatni a múltat?

A legendás Assassin's Creed sorozat visszatért idén is,  csodálatos látványvilággal. Üdvözlet a francia forradalom küszöbén, ahol továbbra is folyik a rejtett küzdelem templomosok és asszaszinok között. Élvezd a látványát a történelem által ihletett, kifinomult és abszolút példátlan sztorinak. Ismerd meg az újgenerációs konzolok és a nagy teljesítményű számítógépek képességét. 

Assassin's Creed: Unity CZ

Assassin négyes

 A főhős, Arno Dorian a varázslatos Párizs összeesküvései között találja magát. De nincs egyedül. Egy lényeges újítás a lehetősége annak, hogy megcsinálj teljes küldetéseket három másik barátoddal együtt. Egy teljesen új élményre és számos nem várt pillanatra számíthatsz. Nincs több unalmas, repetitív küldetés, csak valós tartalom, tele csavarral és csapatmunkával.

Assassin's Creed: Unity CZ


Az átdolgozott harcrendszerben helyet kapott az álcázás, időzített támadások és lökések. Sokszor nem lesz esélyed és újra kell próbálkoznod. A legjobb megoldás, ha felmész egy tetőre, vagy toronyba, ahonnan figyelheted a világot és elkészítheted a terveidet.
Egy másik csodálatos kiegészítő a branching rendszer, ahol fejlesztheted a fő képességeidet. Az újrajátszhatóság és a teljes élmény hamar megmutatkozik. Szóval gyerünk, vedd meg a játékot még ma! A játék tartalmaz cseh feliratot.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játék környezet Összeesküvés, Történelmi korszakok
Játékmechanika Stealth, Nyitott világ

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Assassin's Creed

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX096c
Termékszám:  3307215785973
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05