Oldal frissítése

Assassins Creed IV: Black Flag - PS4

4,6 50 értékelés
Szuper ár
6 890 Ft

Assassins Creed IV: Black Flag - PS4

Üdv a Karibi-tengeren

Hatalmas környezet

Az Assassin's Creed IV: Black Flag-ben egy új hőst, és környezetet ismerhetsz meg, amely az eddigi legkülönbözőbb világot foglalja magában. A játék alapja a sorozat eddigi bevált elvei. Ez egy hatalmas nyílt-világot jelent, több mint 50 helyszínen. A fegyverek az Assassin Order és az akkori ötvözetéből állnak, így minden játékos megtalálja a maga kedvencét, legyen az aggresszív harcstílus, vagy a híres lopakodó stílus.

Assassin's Creed IV: Black Flag
 

A kalózkodás fénykora

A történet 1715-ben játszódik, A Karibi-tengert kalózok uralják, akik létrehozták a saját Köztársaságukat, nem érdekük a törvényesség, és az alapvető eszméjük a korrupció, a kapzsiság, ill. az erőszak, amely nem ismer határokat. A társaság egyik tagja a könyörtelen Edward Kenway kapitány, a hírnevét olyan legendáknak köszönheti mint Feketeszakáll, de végül belekeveredik az Assassinok és a Templomosok háborújába. Amely egy olyan háború, amely tönkreteheti az egész kalóz társadalmat, és minden olyan dolgot, amelyet létrehoztak, vagy elértek.

Egy fiatal, lázadó Assassin

Játsz Edward Kenway-ként, egy karizmatikus, de mégis brutális kalóz kapitányként, akit Assassinok képeztek ki. Edward képes használni az Assassinok hagyományos fegyvereit, mint pl. a rejtett pengék, de képes használni a modern fegyvereket is, pl. a kovás pisztolyt.

Legyél te a legfélelmetesebb kalóz a Karibi-tengeren

Irányítsd a hajódat, és pusztíts el mindenkit, aki rossz szemmel néz rá. Lopj lőszert és felszerelést hogy megjavíthasd a Jackdaw állapotát, vagy éppen fejleszd azt. A hajó fejlesztése elengedhetetlen Edward történetében. Fossz ki ellenséges hajókat, toborozz embereket, és kalandozz a hatalmas nyílt-világ tengerén.

Fedezd fel a hatalmas nyílt-világot minden formájában

Vár rád egy hatalmas nyílt-világ

Fedezd fel az eddigi legnagyobb és legváltozatosabb Assassin's Creed világot amelyet valaha készítettek.Fedezd fel a több mint 50 egyedi helyszínt Hajózz el Kingston-ból Nassau-ba, hogy átéld egy valódi kalóz élményeit, amelyben lehetőség van:

  • Hajóroncsok kifosztására a tenger mélyén
  • Templomosok meggyilkolására a feltörekvő városokban
  • Ritka álltok vadászatára a dzsungelekben
  • Elveszett kincsek megkeresésére, elhagyatott építményeknél
  • Rejtett öblökhöz való menekülésre
Assassin's Creed IV: Black Flag
 

Tapasztald meg a kalóz élet kemény valóságát

Válj az egyik legismertebb kalózzá a Bahamákban, mint pl. Feketeszakáll, Calico Jack, Benjamin Hornigold, és élvezd a kalózkodás fénykorát. Harcoljatok egymás ellen, vagy segítsétek meg egymást a többjátékos módban. Válassz a széles karakter választékból, és harcolj az életedért az egzotikus helyszínek egyikén.

 

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Assassin's Creed

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Összeesküvés, Történelmi korszakok
Játékmechanika Stealth, Nyitott világ

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, RU, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Félelem, Szex, Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3307215717820

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20