Oldal frissítése

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster - PS4

4,8 10 értékelés
Változat
Szuper ár
7 890 Ft

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster - PS4

80%

A felperzselt falu izzó hamujából új Aszaszin támad fel. Mohave és brit vér kering az ereiben. A szabadságért és az igazságért folytatott harcát a forradalom lángjaiban kovácsolták.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

A játékosok a szabadságért és a gátlástalan zsarnokság ellen folytatott harc közepette válnak Aszaszinná, és a valaha bemutatott legstílusosabb harci lehetőségekre lelnek a küzdelem során.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

Az új szereplő az igazság új hangjává válik a Templomosok és az Asszaszinok közötti ősi háborúban.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

Új Aszaszin szereplő

Az amerikai függetlenségi háború hátterében, a 18. század végén, az Assassin's Creed III új hőst mutat be. Ratohnhaké:ton-t, aki félig őslakos amerikai, félig angol, és felveszi a Connor Kenway nevet.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

Amerika, ahogyan még nem láttad

Az Assassin's Creed III-ban az amerikai függetlenségi háborút eddig soha meg nem örökített módon tapasztalhatod meg. Az Ubisoft történetének legnagyobb projektje új hőst mutat be ebben a korszakban.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

Korhű atmoszféra

Vibráló és növekvő gyarmati városokba, továbbá pezsgő és kaotikus csataterekre lépsz be, ahol George Washington és kontinentális hadserege megütközik a lenyűgöző brit hadsereggel.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

A változatos környezetnek köszönhetően a játék nagyszerű benyomást kelt.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

Az amerikai függetlenségi háború kora a zabolátlan, egyszerűen csak „frontier“-nek (határvidék) nevezett vadonba visz el vándorútra.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

Egy eleven világ

Az Assassin's Creed III a vadonatúj Ubisoft-AnvilNext motoron alapul, amely teljesen forradalmasítja a sorozatot. Tökéletes vizuális minőséggel, szereplő modellezéssel és mesterséges intelligenciával nyűgöz le. Újszerű, bámulatos grafikával rendelkezik, amely életre kelti a gyarmati Amerikát.

66%

A játék Aveline - a félvér francia és afrikai származású Assassin- történetét meséli el. Betekintést nyerhetsz a rabszolgák és a kiváltságosak világába. Aveline időközben határozott nővé érik, aki szenvedélyesen gyűlöli a rabszolgaság intézményét.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

Egy eltökélt Aszaszin

1765-öt írunk. Északon a helyzet annyira kiéleződik, hogy mindez az amerikai függetlenségi háborúhoz vezet, a spanyol erők délen Louisiana meghódítására készülnek. Azonban semmit sem sejtenek Aveline-ről, a halálos Aszaszinról, aki arzenálja minden fegyverét felhasználja, hogy megszerezze a szabadságot az országának és a népének. Akár csendben, lassított módban elkövetett gyilkosságok sorával semmisíti meg Aveline az ellenségeit, vagy halálos csapdákba csábítja őket - mindenki szívében félelmet kelt, aki az útjába áll.

Assassins Creed 3 + Liberation Remaster

A függetlenség nevében

Assassinként Aveline hamarosan egy felejthetetlen utazásra indul, amely New Orleans zsúfolt utcáin keresztül a voodoo mágiával teli mocsarakon át az ősi maja romokig vezeti el. Aveline fontos szerepet játszik az új nemzet viharos megszületésében. Nemcsak a saját szabadságáért, hanem a polgártársai szabadságáért is harcol.

Tényleg készen állsz erre a játékra?

Válassz gamer számítógépeink és laptopjaink kínálatából!


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Assassin's Creed

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Összeesküvés, Történelmi korszakok
Játékmechanika Stealth, Nyitott világ

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX597
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3307216111658

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10