Oldal frissítése

ASROCK Z97M OC Formula

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Z97M OC Formula

Vezető alaplap mATX formátum kifejezetten lelkes tuningolók. A szálloda egy vonzó design platina prémium minőségű kondenzátorok rendkívül stabil teljesítményt és extra hosszú élettartam. Digitális villamosenergia-rendszer, amelynek célja a 8 fázisú tápegységek pontosan annyi energiát, hogy a CPU és egy megbízható overclocking. Azt is kínál példátlan támogatást nyújt a nagy memória, amennyiben ez a tuningolás (akár 3300+ MHz). Kérjük, tisztítsa meg a hetedik1 csatornás audio.
A plakk épít új, modern Intel Z97. Ugyancsak a legerősebb chipset az Intel. Ez számos technológiai fejlesztések, támogatja tuningolás CPU, RAM és GPU grafikus chip kompatibilis processzorok.Összehasonlítva más lapok, hogy jön csak 3-4µ arany, ez az alaplap kínál 15µ aranyat CPU, RAM memória slot és egy PCIe x16 slot, amely biztosítani fogja a jobb antioxidáns védelmet. Az előnye, hogy ezen a fórumon is támogatja a gyors felület M.2 csatlakozó az SSD.
Érdemes megemlíteni HomeCloud technológia, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a számítógéphez, bárhol a világon. Ez lehetővé teszi, hogy fut le, nyomon követésére és átvegye az irányítást a számítógép távolról okostelefon, táblagép vagy laptop.
A lemez kész a lehető legnagyobb overclocking nem csak a hardver, hanem szoftver. Abban a hibakeresési részt vett a jól ismert csillag a globális színtéren OC NickShih. 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel Z97

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 300 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, eSATA, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031d2
Termékszám:  Z97M OC FORMULA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20