Oldal frissítése

ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7

Az új Intel processzorokkal karöltve érkezik a felújított ASROCK alaplap, amely az erős játékgépek kiépítésére szolgál. A Fatal1ty Z370 Professional Gaming remek alapot szolgáltat a modern technológiákat és megbízhatóságot igénylő játékosok számára. Az Intel Z370 chipszettel rendelkező ATX alaplap a játékstílushoz kialakított és RGB megvilágítással rendelkezik, amely a többi LED kiegészítővel együtt a saját ízlésed szerint beállítható.

Az ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming legfontosabb tulajdonságai

  • Alaplap az erős játék számítógépek számára
  • Az  igényes játékok gyors, stabil és folyamatos futásához tervezett
  • A legújabb Intel Coffee Lake processzorokhoz tervezték
  • NVIDIA Quad SLI, AMD 3-Way CrossFireX támogatás
  • Merevített PCI-Express grafikus kártya nyílás
  • IEEE 802.11a/b/g/n/ac vezeték nélküli WiFI modul
  • Három modern PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 nyílás
  • A leggyorsabb USB 3.1 Gen2 USB A, USB-C kialakítás
  • Nedvesség és túlfeszültség elleni védelem
  • Aquantia LAN (10 Gb/s) és kettős Intel Gigabit LAN
  • VR Ready

A PCIe Steel nyílás elbírja a nehezebb grafikus kártya modelleket is

Az X370 Gaming alaplap a legnagyobb teljesítményű komponenseknek megfelelő beültetési technológiával ellátott. A modern Intel 1151 foglalat a márka legújabb processzorai számára előkészített. Ezen kívül rendelkezésedre áll négy nyílás a DDR4 memória modulok számára 4333 mHz maximális frekvenciával. A merevített PCI-E x16 3.0 nyílásba egy nagy teljesítményű NVIDIA vagy AMD grafikus kártya foglalhat helyet. Az összes merevlemez gyors SATA III konnektorokba kapcsolható, vagy a három M.2 nyílás valamelyikébee a gyors SSD-k számára.

Módosított belső szerkezet véd a korrózió ellen

Az ASROCK Fatal1ty Gaming K6 elsőosztályú anyagokból és alkatrészekből készült, amelyek az összes csatlakoztatott komponens hatékony teljesítménykihasználását biztosítják. A részletek kihangsúlyozása már a tápegységnél kezdődik, amit a stabil és erős energiaforrás testesít meg, miközben minimalizálja az elektromágneses zajt és a hőfelhalmozódást.

Gyorsabb egérrekacióidő a Fatal1ty Mouse Portal

A Key Master funkció alapvető előnyt szolgáltat az ellenfelekkel szemben. Segítségével ugyanis saját billentyűrövidítéseket és makrókat tudsz kialakítani, valamint lehetővé teszi a kurzor mozgási sebességének dinamikus beállítását. Ez az ún. Sniper Mode ideális a klasszikus nézet és a mesterlövész közelített nézete közötti váltogatás számára, amikoris észrevehetően javítja a lövés pontosságát. Játékos egeredet a speciális Fatal1ty Mouse Port USB portba csatlakotathatod, amely 125 és 1000 Hz közti tartományban képes a kurzor helyzetsebességének olvasásának beállítására.

Állítsd az alaplap RGB LED háttérvilágítását ízlésed szerint

Az alaplap hátsó panelje az összes szükséges kimenettel rendelkezik. Nem hiányoznak a gyors USB 3.1 konnektorok vagy a moder USB-C sem. A 7.1 csatorna támogatású és Creative SoundBlaster Cinema 3 technológiával rendelkező kiváló minőségű Realtek ALC1220 hangkártya audio kimenete is megtalálható rajta. Minden játékos örömére szolgál az egyéni beállítású és a LED ventillátorok vagy díszítő LED sávok (nem a csomagolás része) csatlakoztatását támogató RGB LED megvilágítás. Az ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming alaplap sajátos színstílusát könnyedén beállíthatod a gyártó weboldaláról letölthető applikáció segítségével.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet AMD AB350

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 333 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AS032k5
Termékszám:  Z370 PROF. GAMING I7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15