Oldal frissítése

ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty

Építs egy erőteljes gamer számítógépet, hogy gond nélkül játszhasd a legújabb játékokat is. Természetesen az ilyen gép játszva futtatja a professzionális grafikus programokat és az igényes multimédiás alkalmazásokat is. Jelenleg az ilyen feladatra leginkább alkalmas a Intel hatodik generációs Skylake sorozata. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki belőle, az ASRock cég játékra hangolt alaplapja, a Fatal1ty Z170 GAMING K4 az ideális választás.

Legfontosabb jellemzői

  • Alaplap erőteljes gamer számítógépekhez
  • Úgy tervezték, hogy gyorsan, stabilan és zavartalanul működjön a legigényesebb játékokkal
  • Támogatja a legújabb Intel Skylake processzorokat
  • A leggyorsabb adatátvitelt biztosító portokkal felszerelve
  • Túlhajtásos kísérletezésekhez igazítva
  • Modern Ultra M.2 port SSD lemezhez
  • Beépített stúdió minőségű hangkártya
  • Gigabites Killer hálózati kártya biztosítja a minimális késleltetést
  • Túlfeszültség és páratartalom elleni védelem

Prémium alaplap játékosoknak

Mivel az ASRock Fatal1ty Z170 GAMING K4 alaplap kimondottan a játékosok igényeit figyelembe véve van megtervezve fel van szerelve a megfelelő technológiákkal. Amellett, hogy befogadja az Intel Skylake processzorokat a Socket 1151 foglalat, fel van szerelve négy memória-bővítőhellyel a legújabb DDR4 modulok számára, amelyek akár 3866 MHz-es lenyűgöző sebességgel dolgozhatnak. Grafikus kártyák számára két teljes értékű PCIe 3.0 x16 slot található az alaplapon. A villámgyors adatátvitelért a hagyományos SATA csatlakozók és a SATA Express mellett egy Ultra M.2 csatlakozó felel, aminek a sebessége eléri a hihetetlen 32 Gb/s értéket. 

A perifériák sem maradnak le a sebességben, köszönhetően a beépített A és C típusú USB 3.0 portoknak. Ahhoz, hogy a hálózati kommunikáció is a legmagasabb szinten legyen kezelve, az alaplap prémium minőségű, játékra optimalizált Killer E2400 hálózati kártyát tartalmaz. Ez még a profi játékosok között is elismert, mert minimalizálja a latenciát, például azzal, hogy ügyesen előnyben részesítia az egyes alkalmazások hozzáférését a hálózathoz. Ha nem lenne elég a gyári beállítás, akkor aa mellékelt alkalmazásokkal lehet kísérletezni és legapróbb részletekig tuningolni az egész rendszert.

Tökéletes kivitelezés a legapróbb részletekben is

Az ASRock Fatal1ty Z170 GAMING K4 prémium anyagokból és alkatrészekből készült, amelyek biztosítják a csatlakoztatott eszközök teljesítményének leghatékonyabb felhasználását. A részletekre figyelés a tápellátással kezdődik. Az alaplapon egy stabil és erőteljes tápellátó áramkör található, ami minimalizálja az elektromos zajt és a hő felhalmozódását. Mivel extrém terheléssel számol az egész rendszer, az alaplap minden potenciálisan hőterhelésnek kitett része hatékony passzív hűtőbordával van ellátva.

 Nagyon praktikus az úgynevezett I/O Armor vagyis a hátsó csatlakozó blokk burka. Ez biztosítja a védelmet az elektrosztatikus kisülés és a gondatlan kezelés ellen. Ehhez jön még a túlfeszültség-védelem, így a számítógép biztonságos lesz még a viharok alatt is. Szintén egyedülálló a nyomtatott áramköri lap kialakítása. Eltérően a hagyományos változatoktól, itt  a belső struktúra sokkal tömörebb. Ennek köszönhetően, hogy az alaplapra nedvesség kerül, nem jut be a lap belsejébe, mert az korróziót és zárlatokat okozhatna.

Egyedi funkciók játékosok számára 

A Key Master funkció egy kis előnyt biztosít számodra az ellenféllel szemben. Használatával saját parancsikonokat, makrókat hozhatsz létre, miközben azt is lehetővé teszi, hogy dinamikusan változtasd a kurzor mozgásának sebességét. Ez az úgynevezett. Sniper Mode, ami ideális az általános és a célzás mód közti váltáshoz, mivel jelentősen javítja lövés pontosságát. A játékhoz készült egeret, a speciális Fatal1ty USB egér portba kell csatlakoztatni. Ez a port képes változtatni a kurzor mozgásának olvasási sebességét 125-1000 Hz között. Rendszer válasza a parancsaidra ezért azonnali lesz, a legkisebb késedelem nélkül.

Stúdió minőségű hang

Magas színvonalú és minőségű a beépített hangkártya. Ez fantasztikusan tiszta és hű hangzással büszkélkedhet, ami annak köszönhető, hogy kiváló elektromágneses árnyékolása van, és a kiváló erősítőkkel van felszerelve. A kiváló 115 dB értékű jel-zaj arány és a 600 Ohm  impedanciájú fejhallgatók támogatása biztosítja, hogy halld játék közben azt is, amit az ellenfél a legcsendesebben suttog el.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 866 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő, DUAL BIOS, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031d8d
Termékszám:  Z170 GAMING K4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15