Oldal frissítése

ASROCK Z170 Extreme4

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Z170 Extreme4

Építeni egy hatalmas számítógép, amely könnyen kezeli a legújabb játékokat, programokat és professzionális grafikus intenzív multimédiás alkalmazások. Jelenleg a leginkább alkalmas az ilyen feladatok Intel hatodik generációs, egy sor Skylake. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki őket, akkor jön egy top cég ASRock alaplap Z170 Extreme4.

legfontosabb jellemzői

  • Alaplap rendkívül erős számítógépek
  • Támogatja a legújabb Intel processzorok Skylake
  • Ez lehetővé teszi a kapcsolódást és professzionális grafikus kártyák
  • Felszerelt kikötők a leggyorsabb adatátvitelt
  • Adaptált kísérletezni tuningolás
  • Beépített stúdió minőségű hangkártya
  • Túlfeszültség védett és páratartalom

Alaplap a legerősebb számítógépek

Mivel a Z170 ASRock Extreme4 alaplap felfogott rendkívül erős ellátott számítógépek megfelelő technológiával. Amellett, hogy a Socket 1151 Intel Skylake is fel van szerelve négy memória-bővítőhely a legújabb DDR4 működő frekvenciája 3200 MHz. A grafikus kártyák készen állnak, három PCIe 3.0 x16 slot, hogy támogassa és szakmai modellek, mint például az Nvidia Quadro és AMD FirePro.

A villámgyors adatfolyamok mellett a hagyományos SATA csatlakozók és SATA Express gondoskodó és kikötők Ultra M.2, a forgalom eléri a hihetetlen 32 Gb / s. Ez megfelel át a tartalmát egy DVD egyetlen másodperc alatt. Egy gyors hálózati kommunikáció támogatása Integrált Intel LAN kártya. Nem lehet messze perifériák, köszönhetően a beépített USB 3.1 portok az A és C

Ha soha nem említettük nem volt elég, akkor használja a mellékelt alkalmazásokat kísérletezni a legapróbb részleteket tuningolás az egész rendszert.

Tökéletes kezelhetőség, még a legapróbb részletek

ASRock Extreme4 Z170 épült prémium anyagok és alkatrészek, amelyek biztosítják a leghatékonyabb felhasználását teljesítmény mind a csatlakoztatott eszközöket. A figyelmet a részletekre kezdődik teljesítmény. Ez egy stabil és erőteljes energiaforrás, miközben minimalizálja az elektromos zaj és hő felhalmozódását. Mivel a számított extrém terhelés az egész rendszer, ők is minden potenciálisan termikusan hangsúlyozta részei alaplemez hűtött hatékony passzív hűtőborda.

Nagyon praktikus hívják. I / O Armor ezért a hátsó csatlakozó blokk. Ez biztosítja a védelmet az elektrosztatikus károsodás és gondatlan kezelése. Hozzáteszi túlfeszültség-védelem, így a számítógép biztonságos lesz még vihar. Szintén egyedülálló Maga az épület PCB. Eltérően a hagyományos változatok is a belső struktúrát sokkal sűrűbb. Ezzel behatolni a nedvességet, amely egyébként korróziót okozhat, és kisebb hibák.

Stúdió minőségű hang

Magas színvonalú és minőségű a beépített hangkártya. Ez büszkélkedhet egy fantasztikusan tiszta és igaz hang, ami annak köszönhető, hogy kiváló elektromágneses árnyékolás, és a kiváló és erősítőkkel. Csúcspontját jel-zaj arányt értéke 115 db és támogatása a fejhallgató impedanciája 600 Ohm biztosítja, hogy hallja, ha játszik még a legcsendesebb beszédek riválisok.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031d7b
Termékszám:  Z170 EXTREME4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05