Oldal frissítése

ASROCK X370 Pro4

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK X370 Pro4

Egy új számítógépet szeretnél összerakni, és nem akarod kihagyni belőle a legújabb AMD Ryzen processzort? Akkor egy X370 chipsetre is szükséged lesz, ami azonban csak az ASROCK X370 alaplapon található meg. Ez az alaplap képes kezelni a legújabb játékokat, professzionális grafikai programokat és igényes multimédiás alkalmazásokat is, így minden helyzeten optimális teljesítményt biztosít számodra. 

Az ASROCK X370 Pro4 alaplap legfontosabb jellemzői

  • Az ASROCK X370 Pro4 nagy teljesítményű PC-k számára készült 
  • Támogatja az AMD Ryzen processzorokat (AM4 foglalat) 
  • Beépített portok a leggyorsabb adatátvitelhez 
  • Két PCIe 3.0 x16 slot az AMD CrossFireX grafikus kártyákhoz 
  • Az X370 Pro4 még nem rendelkezik USB 3.1 Type C-vel 
  • Az alaplap védve van a túlmelegedéstől és a nedvességtől 
  • Gyors adatátvitel M.2 csatlakozón keresztül 
  • Az alaplap 3200 MHz-es DDR4 memóriát támogat 

Az ideális alaplap az erős PC-k számára

Az ASROCK X370 Pro4 alaplapot erőteljes munkaállomásokra és játékprogramokra tervezték, ezért ezeknek megfelelő technológiákkal rendelkezik. Az AMD AM4 AMD bővítőhelyen kívül a DDR4 memóriafoglalatok 3200 MHz-es bővítőhellyel rendelkeznek. A grafikus kártyákhoz két PCIe 3.0 x16 bővítőhely van az alaplapon. Csatlakozhatot az AMD-t CrossFireX módban is, így az utolsó pixelig élvezheted a játékokat. Az ASROCK X370 Pro4 alaplapot erőteljes munkaállomásokra és játékkészletekre tervezték, ezért megfelelő technológiákkal rendelkezik. Az AMD AM4 AMD bővítőhelyen kívül a DDR4 memóriafoglalatok 3200 MHz-es bővítőhellyel rendelkeznek. A grafikus kártyákhoz két PCIe 3.0 x16 bővítőhely van az alaplapon. Csatlakozhat az AMD CrossFireX módba, így élvezheti a játékokat az utolsó pixelig.

Gyors adatátvitel

Az X370 Pro4 villámgyors adatátvitele a SATA III csatlakozókkal együtt az M.2 portot is kezelik, melynek átvitele eléri a hihetetlen 32 Gbps sebességet. Ez egy DVD tartalmának egy másodperc alatt történő átmásolásának felel meg. A gyors hálózati kommunikáció érdekében az integrált LAN kártya megtalálható az alaplapon. A beépített USB 3.1 csatlakozóknak köszönhetően a perifériák sem lassulnak majd le. Emellett a jövőben egyre népszerűbb USB 3.1 C típusú csatlakozó sem maradhatott le. Az X370 Pro4 villámgyors adatáramai a SATA III csatlakozókkal együtt az M.2 portot is kezelik, melynek átvitele eléri a hihetetlen 32 Gbps sebességet. Ez egy DVD tartalmának egy másodperces átvitele . A gyors hálózati kommunikáció érdekében az integrált LAN kártya az alaplapon készen áll. A beépített USB 3.1 csatlakozóknak köszönhetően nincsenek perifériák mögött. Az USB 3.1 C típusú jövőjének jövőjét sem szabad kihagyni.

Tökéletes feldolgozás a legkisebb részletekig

Az ASROCK X370 Pro4 prémium anyagokból és alkatrészekből épül fel, amelyek biztosítják az összes érintett alkatrész leghatékonyabb teljesítményét. A részletek hangsúlyozása az áramellátásnál kezdődik. Stabil és erőteljes áramfelvétel biztosít, miközben minimálisra csökkenti az elektromágneses zajt és a hőfelhalmozódást. A beépített túlfeszültség-védelem rendkívül praktikus. Biztosítja, hogy számítógéped biztonságos legyen villámlás esetén is. A PCB-kártya felépítése is egyedülálló. A hasonló termékekhez képest belső szerkezete sokkal sűrűbb. Ennek eredményeként a nedvesség nem jut be az alaplapba, ami egyébként korróziót és kisebb rövidzárlatokat okozhatna. 


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asrock Pro
Kód:  AS276a2
Termékszám:  X370 Pro4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05