Oldal frissítése

ASROCK Q1900M

4,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Q1900M

Kiváló alap a multimédiás HTPC-hez

Kiváló választás azon felhasználók számára, akik alaplapot keresnek a jövőbeli rendkívül csendes és kis számítógépükbe. Ez a micro ATX formátumú alaplap elegendő teljesítményt kínál az irodai alkalmazásokhoz, megbirkózik a szokásos multimédia eszközökkel és erőteljes hangzást nyújt 5.1 HD audio támogatással. Természetesen, nagy megbízhatósággal rendelkezik köszönhetően a kizárólag szilárd dielektromos kondenzátorok használatának és kompatibilis a legújabb Microsoft Windows 1.8 operációs rendszerrel.

Teljesítmény kis méretben

A passzív hűtésű, beépített Intel Celeron J1900 processzor a legújabb generációs ultra-hatékony modellek csoportjába tartozik. 22nm technológiával készült, amelyen keresztül a maximális teljesítményfelvétele 10 W. Stabil teljesítményét 4 fizikai mag biztosítja 2 GHz-en Intel Burst technológiát felhasználva, melynek köszönhetően a magok túlhajtásával akár 2,41 GHz stabil teljesítményt képes biztosítani. Az alaplap fel van szerelve egy PCI-e 2.0 nyílással a nagy teljesítményű grafikus kártyák bekötéséhez, így a modern játékok játszása nem jelent majd problémát.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Integrált CPU
Lapkakészlet Intel J1900

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, PCI Express 2.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 333 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC662
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT header, TPM header, USB 2.0 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA II
Kód:  AS033d
Termékszám:  Q1900M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15