Oldal frissítése

ASROCK J4105-ITX

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK J4105-ITX

A beépített Intel processzorral rendelkező ASRock alaplap a felhasználás széles körével szolgál. Érdemes említést tenni a készülék adta videóközvetítés lehetőségéről. Ugyanis az alaplapok ezen sorozata alkalmas akár 48 IP kamera egyidejűleges működtetésére, amely ideális választássá teszi az ilyen jellegű használathoz. Az áramkörök egyetlen fontos IP képet sem hagynak eltűnni a rend őreinek szemei elől. Az alaplap további kiváló előnye a beépített négymagos processzor. Ez nem csupán kiváló minőséget és megbízhatóságot jelent, de megkönnyíti a számítógép összeállítását is.

Az ASROCK J4105-ITX alaplap fő tulajdonságai

  • A része egy nagy teljesítményű, négymagos Intel Celeron J4105 processzor
  • Integrált Intel grafikus kártya
  • A videokimenetek széles skálája (D-Sub, HDMI, DVI-D)
  • Támogatja a 10 bites HEVC kódolást
  • Pára okozta negatív hatásoknak ellenálló technológia
  • M.2 slot a WiFi modulhoz (nem tartozék)
  • Kompakt mini ITX formátum
  • Támogatja akár a 8 GB DDR4 RAM-ot

ASRock J4105-ITX - videószerkesztésre teremtve

Az alaplap grafikus chipje a videoátvitel terén számos lehetőséget kínál. Az alaplap lehetővé teszi több kijelző csatlakoztatását, így akár azonnal három képernyőt is használatba vehetsz. Fontos a HEVC formátum támogatása, amely kiváló adatforgalom / képminőség arányt takar - jelentősen csökkenti az adatmennyiséget a képminőség megtartása mellett. Az alaplap képes akár 4K felbontású videó közvetítésére is.

Hatékony integrált felszereltség és ellenállás a nedvességgel szemben

Az ASRock alaplap processzorának négy magja akár 2,5 GHz-es frekvencián is képes működni. Továbbá az alaplap integráltIntel UHD Graphics 600 grafikus kártyával isrendelkezik. A zenerajongóknak sincs okuk a csüggedésre, ugyanis a gyártó az alaplapot egyedülálló ELNA audió kondenzátorokkal látta el, amelyek kiváló hangminőséggel szolgálnak. Az egyik nagy előnye, hogy a nyomtatott áramkörei olyan anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a nedvességnek. Így nem kell aggódnod egy rövidzárlat miatt, mivel minden mindig megbízhatóan fog működni.

Az alaplap három üzemmódja

Az alaplap további hasznos funkciója az energiaigények beállítása a rendelkezésre álló három üzemmód segítségével, amelyek alkalmazkodnak az aktuális megterheléshez. A komponensek zökkenőmentes működéséről az ASRock Live Update szolgáltatás játszva gondoskodik. Ez optimalizálja a rendszert, valamint a legjobb állapotban tartja az alaplapot.


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Integrált CPU
Lapkakészlet SoC

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, M.2 , CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés SO-DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 slotok
Serial ATA III
Kód:  AS039d1
Termékszám:  J4105-ITX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15