Oldal frissítése

ASROCK J3160TM-ITX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK J3160TM-ITX

A beépített Intel processzorral felszerelt ASRock alaplap számára többféle felhasználási lehetőséget találsz. Kompakt méretekkel büszkélkedik, így a csatlakozó adapternek köszönhetően helyet takarít meg a gépházban. Sokoldalú, akár három monitor csatlakoztatására képes és a gyártó olyan technológiákkal látta el, amelyek megvédik az alaplapot minden elől, ami kárt tehetne ebben az érzékeny számítógép alapalkatrészben. Az alaplap nagy előnye a négymagos processzor, amelynek jelenléte nemcsak nagy teljesítményt és magasfokú megbízhatóságot, hanem nagy segítséget is jelent a számítógép összeállítása során is.

Fő tulajdonságok

  • Az Intel Quad-Core J3160 nagy teljesítményű processzor is része
  • Integrált Intel videó kártya
  • DC adapter csatlakozóval
  • LVDS csatlakozó
  • Gyors USB 3.0 portok tömör állománya
  • A nedvességállóság fokozására szolgáló technológia
  • Akár 16 GB RAM támogatás
  • Kompakt mini ITX formátum

Meglepő képességek

A kártya 1,6 GHz-es processzorral rendelkezik. Négy magjának teljesítményét azonban akár remek 2,24 GHz-re is képes emelni. Ebben segíti a 2 MB cache és mindez együtt csupán 6 W TDP-t ér el, tehát nagyon energia- és sebességtakarékos darabról van szó, amelynek belsejében beépített Intel HD Graphics 400 videó kártyát található.

A DC-csatlakozónak köszönhetően az alaplap 19 V-os adapteren keresztül is csatlakoztatható, így sokkal több lehetőséged nyílik a házválasztás során - a kompaktabb modellek közül is válogathatsz. A kártya nagy előnyei a préselt csatlakozások, amelyek a nedvesség negatív hatásait megelőző technológiával és anyagokból készültek, tehát nem kell a rövidzárlattól tartanod, az alaplap mindig megbízhatóan működik. További kedvelt tulajdonsága az energiafogyasztás három üzemmódba való beállításának lehetősége az aktuális igénybevétel alapján. Az elemek problémamentes menetéről játszi könnyedséggel gondoskodhatsz az ASRock Live Update szolgáltatás segítségével, amely segít a rendszer optimalizálásában és a lehető legjobb állapotban tartja az alaplapot.

További információk:

Méretek:
17 cm × 17 cm

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Lapkakészlet SoC

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés SO-DIMM
Memória típusa DDR3L
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső CIR Header, COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS035e
Termékszám:  J3160TM-ITX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15