Oldal frissítése

ASROCK H97M Anniversary

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK H97M Anniversary

Egy alaplap, ami mindent megad

Ez a megbízható micro ATX formátumú alaplap különösen alkalmas otthoni vagy vállalati irodai számítógépek építéséhez. Az alaplap rendelkezik modern technológiák összes jellemzőjével - PCI Express 3.0 port grafikus kártyák csatlakoztatásához, 6 SATA III csatlakozó, HDMI, USB 3.0, támogatja a DDR3 memóriát és az UEFI BIOS-t. Az Intel H97 chips támogatja az ötödik generációs Intel Haswell Core processzorokat . A kiemelkedő megbízhatóság érdekében, az alaplap csak szilárd kondenzátorokkal rendelkezik és emellett Full Spike Protection technológiája megvédi az alaplapot és a hozzá tartozó alkatrészeket a váratlan túlfeszültségtől rövidzárlat esetén.

Évfordulós kiadás

Mint ahogy a neve is sugallja,az ASROCK H97M Anniversary, a Pentium márka 20. évfordulóját ünnepli a Pentium G3258 jelzésű processzorral, aminek érdekessége, hogy nincs benne szorzózár. Ez a processzor képes 4,2 GHz-es órajelen futni, ami 50%-ka több a hagyományos frekvenciákhoz képest.

Nagyszerü szoftvereszközök

Egy ilyen alaplap még a legigényesebb felhasználók számára sem fog csalódást okozni . ASRock egy kifinomult szoftvercsomaggal rendelkezik, mint például az A-Tuning szoftver, aminek kezelőfelületével az alaplap parancsopcioit lehet kontrollálni. De ez még nem minden! Az egyedülálló XFast 555 lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár ötszörös teljesítmény növekedést tapasztaljanak a RAM, LAN és USB teljesítményében. Azok számára, akiknek a gyártó által biztosítottt szoftver eszközök nem lennének elegendőek, az ASRock App Shop-ban, számos szoftvert és és az ASRock által támogatott terméket találhatnak.

Távoli hozzáférés bárhonnan, bármikor

Az alaplap további előnyei közé tartozik Gigabit hálózati kártya, aminek köszünhetően az online forgalmat a legnagyobb sebességel bonyolítja le és támogatja a Wake On WAN - hálózati számítógépek távoli ébresztési funkcióját . ASRock Cloud számítógépét egy teljesen privát Cloud tárolási hellyé alakítja át, olyan lehetőségekkel, mint például a media streaming vagy számítógépének távoli elérése más eszközök segítségével, illetve a fájljainak több eszközzel történő egyidejü megtekintése.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel H97

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC662
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS030w7
Termékszám:  H97M Anniversary
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15