Oldal frissítése

ASROCK H81M-GL

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK H81M-GL

Megbízható alaplap formátum Micro ATX a socket 1150 kínál sok bumm kevés pénzért. Berendezés tábla tartalmazza az összes modern technológiák - jelen van a PCI Express 2.0 slot grafikus kártyák,
két SATA III és két SATA II csatlakozó, USB 3.0, támogatja a DDR3 memória és UEFI BIOS. A lehető legnagyobb megbízhatóság, az alaplapon csak szilárd kondenzátorok.

Intelligens funkciók:

  • Easy Driver Installer - Ha a felhasználó nem rendelkezik egy optikai meghajtót, csak telepíteni az USB-tárolóeszközt, a LAN be a rendszer, és egyszerű telepítő eszköz UEFI illesztőprogram letölti és telepíti az összes többi szükséges járművezetők számára az interneten keresztül.
  • Páramentesítő - A legnagyobb ellenség a számítógép-alkatrészek, a páratartalom. ASRock E szempont Átgondolt és hozzáadjuk lemez speciális párátlanító, amely automatikusan páramentesítve rendszer.
  • XFast - segítségével XFast technológia megvalósítása akár ötször gyorsulás USB, RAM és LAN.
  • USB kulcs - Egy olyan világban, ahol az idő pénz belép a rendszerbe időpocsékolás. Miért kellene ezért zavar? Csak csatlakoztassa az USB kulcsot és hagyja a számítógépet bejelentkezett a rendszer automatikusan. Egyszerű és praktikus!

Processzorok 4. generációs

Vadonatúj Intel H81 chipset már támogatja az Intel negyedik generációs. Ez az utódja a népszerű B75. Köszönhetően az egyedülálló technológia az ASRock alaplap támogatja tuningolás processzorok és a jobb teljesítmény, alacsonyabb hőmérsékleten.

Hozzáférés a számítógép minden feltételt

ASRock Cloud technológia nyújtotta előnyöket a távoli hozzáférést a számítógéphez. Együtt a fórumon, hogy hozzáférjen a felhő szolgáltatások Orbweb.ME Professional szabad egy évre. A távoli hozzáférést csak le kell tölteni az alkalmazást a készülék iOS vagy Android. Ön is használja a bejelentkezés egy web böngészőn keresztül a számítógépre. Ezzel a szolgáltatással lehetőség van, ahol és amikor bekapcsolja a számítógépet távolról hallgatni kedvenc zenéit, és vagy videót. Továbbá, a megtekintéséhez vagy küldjön fotókat a telefonról a számítógépre, és szabad több tárterület a növényben.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel H81

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC662
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső COM, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AS030u3
Termékszám:  H81M-GL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20