Oldal frissítése

ASROCK H370 Performance

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK H370 Performance

Építs egy olyan erős számítógépet, amely a legújabb játékokat, professzionális grafikus programokat és az igényes multimédiás alkalmazásokat is könnyedén kezeli. Jelenleg a Coffee Lake sorozat, az Intel nyolcadik generációs processzorai a legalkalmasabbak ezekhez a feladatokhoz. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle, az ASRock csúcsminőségű H370 Performance alaplappal érkezik.

Az ASROCK H370 Performance alaplap főbb jellemzői

  • Alaplap erőteljes számítógépek számára
  • Támogatja az Intel 8. generációs Intel Coffee Lake processzorokat
  • Beépített portok a leggyorsabb adatátvitel érdekében
  • Beépített stúdió minőségű hangkártya
  • Az alaplap védett a túlmelegedéstől és a nedvességtől
  • Hatékony Polychrome RGB világítás
  • C típusú USB Thurderbolt 3 is rendelkezésre áll

Ideális alaplap az erős PC-k számára

Mivel az ASROCK H370 Performance alaplap erőteljes munkaállomások és játék összeállítások számára készült, megfelelő technológiával rendelkezik. Az Intel Coffee Lake processzorok számára rendelkezésre álló Intel Socket 1151 sloton kívül a legfrissebb DDR4 típusú memóriafoglalatok is megtalálhatók rajta, amelyek akár 2666 MHz frekvencián is működnek. Három PCIe 3.0 x16 bővítőhely áll rendelkezésre, amelyek támogatják a grafikus kártyák telepítését AMD CrossFireX módban.

Gyors adatátvitel és tökéletes hangzás

A klasszikus SATA III csatlakozók mellett az ultra-gyors adatfolyamról az Ultra M.2 port is gondoskodik, amely hihetetlen 32 Gb/s sebességgel büszkélkedhet. A gyors hálózati kommunikáció érdekében integrált Intel LAN kártya áll készenlétben. A beépített USB 3.0 portok köszönhetően a perifériák sem maradnak le. A beépített hangkártya kiemelkedően magas minőségű hangzást biztosít. Fantasztikusan tiszta és valósághű hang, amely mind a nagyszerű elektromágneses árnyékolásnak, mind a kiváló átalakítóknak és erősítőknek köszönhető.

Tökéletes feldolgozás a legkisebb részletekig

Az ASROCK H370 Performance prémium anyagokból és komponensekből épül fel, amelyek az összes érintett alkatrész leghatékonyabb teljesítményét biztosítják. A részletek a teljesítménynél kezdődnek. Ez az alaplap stabil és erőteljes erőforrást biztosít, miközben minimálisra csökkenti az elektromágneses zajt és a hő felhalmozódását. A teljes rendszer rendkívüli terhelése miatt az alaplemez minden, potenciálisan hőhatásnak kitett részét hatékony passzív hűtéssel hűtik.

A beépített túlfeszültség elleni védelem nagyon praktikus. Ez biztosítja, hogy a számítógép zivatar esetén biztonságban legyen. Egyedülálló a nyomtatott áramköri kialakítása, amely az általános változatokhoz képest sokkal sűrűbb belső szerkezetet jelent. Ennek eredményeképpen a nedvesség nem jut be az alaplapba, amely egyébként korróziót és kisebb rövidzárlatokat okozna.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel H370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AS031f7a
Termékszám:  H370 Performance
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15