Oldal frissítése

ASROCK H310M-HDV/M.2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK H310M-HDV/M.2

A megbízható, Super Alloy fémjelzésű ASROCK H310M-HDV/M.2 alaplapok nem csak a jobb minőségű alkatrészek használatával büszkélkedhetnek, de bizonyított nagy teljesítményű funkcionalitást is magukban foglalnak. A kompakt Micro ATX formátum ellenére az Intel H310 alaplap mindennel rendelkezik, amelyre egy erős számítógépnek vagy munkaállomásnak szüksége van. A legújabb Intel Coffee Lake processzorok, a DDR4 memória és a nagy teljesítményű grafikus kártyák támogatásával stabil alapot nyújt egy modern PC számára.

Az ASROCK H310M-HDV/M.2 alaplap legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis az Intel 8. generációs Intel Coffee Lake processzorával
  • M.2 Gen2 ×4 slot modern SSD számára
  • DDR4 memória támogatása
  • Elég gyors USB portok
  • Kiváló minőségű 8 csatornás hang

Egy erőteljes munkaállomás alapja M.2 csatlakozóval

Az ASROCK H310M-HDV/M.2 prémium anyagokból és komponensekből készül, amelyek az összes csatlakoztatott alkatrész leghatékonyabb használatát biztosítják. Az Intel Coffee Lake processzorok számára rendelkezésre álló Intel Socket 1151 sloton kívül a legfrissebb DDR4 típusú memóriafoglalatok is rendelkezésre állnak, amelyek akár 2666 MHz frekvencián is működnek. A klasszikus SATA III csatlakozók mellett az ultragyors adatfolyamról az Ultra M.2 portok is gondoskodnak, hihetetlen 20 Gb/s sebesség mellett.

A komponensek maximális védelme

Az erőteljesre tervezett alkatrészek mellett az alaplap minden potenciálisan hőhatásnak kitett része passzív hűtéssel van felszerelve. Az úgynevezett I/O hátlap, a hátsó csatlakozóblokk burkolata nagyon praktikus, hiszen véd a statikus elektromosságtól és a gondatlan kezeléstől. Túlfeszültség elleni védelmet biztosít, így a számítógép még vihar során is biztonságban lesz. Egyedülálló a nyomtatott áramköri kialakítása, amely az általános változatokhoz képest sokkal sűrűbb belső szerkezetet jelent. Ennek eredményeképpen a nedvesség nem jut be az alaplapba, amely egyébként korróziót és kisebb rövidzárlatokat okozna.

Felhasználóbarát szoftver

Az ASRock a legnagyobb kényelmet nyújtja a felhasználók számára a Live Update és App Shop szolgáltatásokkal. Minden szükséges alaplap meghajtó naprakész lesz, és a segéd szoftver letöltésével könnyen optimalizálhatod a rendszert. Az ASRock Cloud lehetővé teszi az adatok megosztását és a számítógép vezérlését bárhonnan, mobiltelefonon vagy tableten keresztül.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel H310

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031c1a
Termékszám:  H310M-HDV/M.2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05