Oldal frissítése

ASROCK H270M-ITX/AC

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK H270M-ITX/AC

Erős kompakt gépet szeretne építeni, amely könnyedén kezeli a legújabb játékokat, a profi grafikus programokat és a nagy erőforrásigényű multimédiás alkalmazásokat? Ehhez ideális alapot ad az Intel H270 lapkakészletet kapott ASRock H270M-ITX/AC alaplap, amely támogatja a legújabb 7. generációs Intel Kaby Lake processzorokat, és minden helyzetben optimális teljesítményt nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Mini-ITX alaplap nagy teljesítményű kompakt számítógépekhez
  • Támogatja a legújabb Intel Kaby Lake processzorokat
  • Virtuális valóságra felkészítve (VR Ready)
  • Beépített csatlakozók gyors adatátvitelhez
  • M.2 csatlakozó ultragyors SSD-khez
  • Beépített Wi-Fi, gyors adatátvitel és Bluetooth támogatással
  • Túlfeszültség- és páravédelem

Alaplap erős WiFi-vel

Az Asrock B270M-ITC/AC alaplapot erős munkaállomásokhoz és játékgépekhez tervezték és az ehhez szükséges technológiát építették bele. Az Intel Kaby Lake processzorok 1151-es foglalata mellett négy memóriafoglalatot kapott a 2400MHz-en működő legújabb DDR4 típusokhoz. Az alaplapon három monitorcsatlakozó kapott helyet. A kijelző eszközöket HDMI-n és  DVI-n keresztül egyaránt csatlakoztathatja. Ahogy arra a neve is utal, az alaplap modern WiFi 802.11ac funkciója támogatja a gyorsa adatátvitelt. Ez az alaplap a legjobbat nyújtja mindabból, amire a játékhoz szüksége van.

Gyors adatátvitel

A klasszikus SATA III csatlakozók mellett az ultra gyors adatáramlásra ott van még az Ultra M.2 csatlakozó a hihetetlen 32 Gb/s sebességével. Ez olyan, mintha egy DVD tartalmát egy másodperc alatt küldenénk át. A gyors hálózati kommunikáció a beépített Intel LAN kártyával történik. A beépített USB 3.0 csatlakozóknak köszönhetően a perifériák sem maradnak ki.

Kis méretben nagy teljesítmény

Az Asrock B250M PRO4 első osztályú anyagokból és alkatrészekből készült, ez biztosítja valamennyi összetevő hatékony teljesítményét. A részletekbe fektetett hangsúly az energiaellátással kezdődik. Ezt egy stabil és nagy teljesítményű tápegység biztosítja, amely egyben minimalizálja az elektromágneses zajt és a hőpangást.

A beépített túlfeszültség-védelem azt jelenti, hogy a gép még viharban is biztonságban van. A nyáklap konstrukciója önmagában is egyedi. A hagyományos változattól eltérően ennek belső szerkezete sokkal sűrűbb. Ez azt eredményezi, hogy a korróziót és kisebb zárlatokat okozó nedvesség nem tud behatolni.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031g2o
Termékszám:  H270M-ITX/AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15