Oldal frissítése

ASROCK FM2A58 BTC +

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK FM2A58 BTC +

Alaplap, ATX formátumú alkalmas arra, multimédiás számítógép. Használt A58 chipset teljes körű támogatást nyújt processzorok Socket FM2 +. A tábla van szerelve egy gazdag funkcionalitással a legfinomabb kompnentů. Jelenleg egy PCI Express 3.0 slot grafikus kártyák, hat SATA II csatlakozó RAID támogatással, a négy csatlakozóval DDR3 memória maximális frekvencia 2400 MHz-es és a lehetőséget, hogy telepíteni akár 64 gigabájt A lehető legnagyobb megbízhatóság, az alaplapon csak szilárd kondenzátorok.

Legfontosabb jellemzők

  • Aljzata teljesítményű processzorok
  • Kezelje a csodálatos részét memória
  • Nagyszámú PCI bővítőhely
  • Sok USB portok
  • tartós alkatrészek
  • Az anyag véd a rövidzárlat nyomtatott áramkörök

hasznos technológia

ASRock XFast szabadalmaztatott technológia gyorsulás futó számítógépek különböző területeken. Köszönet XFast RAM   Meg lehet elérni akár ötszörösét teljesítményt a Photoshop, a növekedés érhető el egy virtuális lemezt a rendszer RAM. XFast LAN használják, hogy csökkentsék a válaszidő az online játék, ahol beállíthatja minden játék külön profilt. Figyelmet fordítottak a kifinomult szoftver stack, ami megtalálható, például az A-Tuning, amely olyan felület, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az összes lehetőséget alaplap. Azok számára, akiknek a szoftvercsomag, a gyártó által nem elég, ASRock biztosítja az App Shop, ahol megtalálható számos kényelmes kérelmek és támogató szoftver.

Távoli hozzáférés és más csíp

Más funkciók közé tartozik Gigabit hálózati kártya, hogy az online élmény csak a legmagasabb sebességet és szintén támogatja a Wake On WAN távoli ébredés hálózati számítógépekhez. ASRock Cloud Alakítsa át számítógépét egy teljes privát felhő tárolási sok készségek, mint a streaming média, a képesség, hogy ellenőrizzék a számítógép távolról bármilyen készülékről vagy a hozzáférés fájlok több eszköz egyszerre.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD FM2+
Lapkakészlet AMD A58

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC662
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, USB 2.0 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
Serial ATA II
PCI
Kód:  AS105f4
Termékszám:  FM2A58+ BTC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20