Oldal frissítése

ASROCK Fatal1ty Z97X Killer

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Fatal1ty Z97X Killer

Élvonalbeli hardcore játékosok

Extrém játékok alaplap socket 1150 a legigényesebb PC rajongók. Vadonatúj Intel Z97 chipset támogatja Core processzorok ötödik generációs Intel Haswell socket 1150 fedélzeti berendezés magában foglalja a modern technológiákat - Jelenleg három PCI Express 3.0 slot grafikus kártyák támogatása csatlakozni akár három grafikus kártyák SLI módban és CrossFireX 6 SATA III csatlakozók, USB 3.0, DDR3 (max 3200+ MHz frekvencia) és az UEFI BIOS.Jelenleg HDMI csatlakozó található, jelenleg a legújabb 4K felbontású (3840 × 2160)

Kínálja a legjobb

Minőségi audio monitoring, az integrált hangkártya Purity Sound 2 biztosítja a kiváló minőségű ELNA audio kondenzátorok, amelyek csökkentik a zajt a hang.Garantálja a stabilitást garantálja a használata a legfinomabb anyagok és technológiák Super Alloy, köszönhetően a megnövekedett vezetőképesség és csökkentett parazita kapacitás az áramkör az alaplapon.A lehető legnagyobb megbízhatóság, a tábla van szerelve kizárólag platina kondenzátorok NICHICON 12K Platinum sapkák és osmifázovým Digi Hálózati digitális tápegység.

Játék nélkül lag

Különlegessége a külső felület nevezzük. Fatal1ty egér port. Ez egy klasszikus USB 2.0 porttal rendelkezik játék egér, ami által kiszolgált egy egyedülálló technológia, amely lehetővé teszi kiigazítását frekvencia 125-1000 Hz, ami segíti a profi játékos játszik kecsesebb és gyorsabb.Hálózati kártya Killer E2200 Qualcomm Atheros biztosít az online szerencsejáték csak a legmagasabb sebességet, és mint a hagyományos megoldások, elsősorban extra alacsony választ.

Speciális szoftver funkciók

Között a mellékelt szoftver tartalmazza a közművek és tuning lehetővé teszi, hogy borítani a fedélzeten, és teljes mértékben ellenőrizni az összes funkciót, mint XFast RAM és XFast LAN, hogy gyorsítsák fel a memóriát és a hálózati kommunikációt. Legérdekesebb azonban a hazai támogatási felhő használata okostelefonok nem csak a számítógép bekapcsolásakor, hanem távolról vezérelje és hozzáférés fájlokat és alkalmazásokat.

M.2 aljzat

Másik előnye a modell modern interfész M.2 gyors SSD, amely azt ígéri, akár 67% -kal gyorsabb, mint a hagyományos SATA 3.0 csatlakozó. A tábla készen áll a telepítésre meghajtók öt közös méretben. Van egy csatlakozó SATA Express.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel Z97

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031c2
Termékszám:  Z97X Killer
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20