Oldal frissítése

ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac

Az új Intel processzorok az ASROCK továbbfejlesztett alaplapjával érkeznek, amelyet az erős gaming gépek számára alkottak meg. A Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac kiváló alapot szolgáltat minden olyan játékos számára, akinek fontos a fejlett technológia és megbízhatóság. Az Intel Z370 lapkakészlettel ellátott ITX alaplap gamer stílusban lett kialakítva: RGB háttérvilágítással rendelkezik, amelyet más LED kiegészítőkkel is összekapcsolhatsz.

Az ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac alaplap legfőbb jellemzői

  • Alaplap Z370 chipsettel az erőteljes gaming gépekhez
  • Gyors, egyenletes, és zökkenőmentes teljesítményt garantál még a legigényesebb játékok esetében is
  • A legújabb Intel Coffee Lake processzorok számára
  • Összeszerelt portok a leggyorsabb adatátvitelhez (M.2, USB 3.1)
  • Megerősített PCI-Express foglalat a videokártyához
  • Kétirányú WiFi IEEE 802.11a / b / g / n / ac
  • Védelem a túlfeszültség és a pára ellen
  • Szimmetrikus USB Type - C port
  • ITX kártya formátum

A PCIe Steel foglalat a nehezebb grafikus kártyákhoz

A legnagyobb teljesítményű alkotórészekhez való illeszkedés érdekében a Z370 gaming alaplap fejlett technológiával rendelkezik. A modern Intel 1151 foglalat kiválóan alkalmas az Asrock legmodernebb CPU-ja számára. Az alaplap továbbá két slotot kínál a legfeljebb 4,333 MHz-es, DDR4 memória modulok részére. A megerősített PCI-E x 16 3.0 slot támogatja a nagyteljesítményű NVIDIA vagy AMD videokártyákat. Az összes merevlemez gyors SATA III csatlakozóval kapcsolatható össze, a könnyű SSD számára pedig M.2 slot áll rendelkezésre. Természetes a WiFi sem maradhat ki!

A módosított belső szerkezet védelmet nyújt a korrózió ellen

Az ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac prémium minőségű anyagokból és alkatrészekből áll, amely hatékony használatot biztosít. Főleg a teljesítményre került nagy hangsúly. Az alaplap stabil és erőteljes erőforrást biztosít, amely minimalizálja az elektromágneses zajt, és a hőtermelődést. Az áramköri panel szerkezete egyedülálló: az átlag modellekhez képest sokkal sűrűbb belsővel rendelkezik. Ennek eredményeképp a pára nem hatol be az alaplap belsejébe, így nem áll fenn a korrózió, vagy a rövidzárlat veszélye.

Gyorsabb egér reakció a Fatal1ty egérportnak köszönhetően

A Key Master funkcióval hatalmas előnyre tehetsz szert jelent az ellenségeiddel szemben! Segítségével saját billentyűparancsokat és makrókat hozhatsz létre, miközben dinamikusan változtathatod meg a kurzor mozgásának sebességét. Ez az úgynevezett Sniper üzemmód jelentősen növeli a célzási pontosságot. Csatlakoztasd a játékhoz tervezett egeredet a speciális Fatal1ty USB egér porthoz, hogy kiválaszthasd az egér mintavételezési tartományát 125 Hz és 1000 Hz között. A parancsaidra való reakció azonnal látható lesz, a legkisebb késedelem nélkül!

Állítsd be az alaplap RGB LED háttérvilágítását a saját ízlésednek megfelelően

Az alaplap hátoldalán az összes szükséges output megtalálható a gyors USB 3.0 csatlakozótól az USB-C-ig. Emellett a 7.1-es támogatású, Creative SoundBlaster Cinema 3 Realtek ALC1220 hangkártyájának kimenetét is felfedezheted. A játékosok egytől egyig imádni fogják a teljes mértékben testre szabható RGB LED háttérvilágítást, amelyhez a ventilátor LED-jeit, vagy dekoratív LED csíkokat (nem tartozék) is csatlakoztathatsz. Az ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac egyedi színeit könnyedén beállíthatod a gyártó honlapjáról ingyenes letölthető alkalmazás segítségével!

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 333 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS032k1
Termékszám:  Z370 GAMING-ITX/AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05