Oldal frissítése

ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming K4

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming K4

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az új AMD Ryzen processzorokkal felszerelt új ASROCK alaplap készen áll arra, hogy erőteljes gamer számítógépekbe építsék be. Tökéletes alaplap minden olyan gamer számára, akinek fontos a fejlett technológia és a megbízhatóság. Az egész alaplapot hozzá tudod igazítani a saját stílusodhoz, a beépített LED és RGB LED header lehetőséget biztosít LED kiegészítők csatlakoztatására, így teljesen a saját ízlésednek megfelelően tudod kialakítani a számítógéped.

Legfontosabb jellemzők

  • Alaplap AM4 foglalattal és B350 chipkészlettel nagy teljesítményű gamer számítógépekhez
  • Úgy tervezték, hogy biztosítsa a legigényesebb játékok gyors, stabil és zavartalan működését
  • A legújabb AMD Ryzen processzor támogatás
  • Beépített portok a leggyorsabb adatátvitelhez (M.2, USB 3.1)
  • PCI-Express slot grafikus kártyákhoz
  • Túlfeszültség és páratartalom elleni védelem
  • Szimmetrikus USB-C port
  • VR Ready támogatás

Gamer számítógépekhez megalkotva

Az alaplap a legerősebb komponensek telepítéséhez megfelelő technológiával van ellátva. A modern AMD AM4 foglalat megfelelő az AMD A sorozat új processzorának, az AMD Ryzen csatlakoztatásához. Továbbá van négy slot DDR4 memóriamodulhoz, a maximális frekvencia 2667 MHz. A megerősített PCI-E x16 3.0 slot lehetővé teszi nagy teljesítményű NVIDIA vagy AMD grafikus kártya telepítését. Merevlemezeket a gyors SATA III csatlakozóhoz lehet csatlakoztatni, továbbá találunk még két M.2 slot-ot SSD-hez, amely lehetővé teszi a villámgyors adatátvitelt.

Sokrétű csatlakoztatási lehetőség és egyedi megjelenés

A hátsó panelen megtalálható az összes szükséges kimenet. Van rajta USB 3.0 vagy modern USB-C csatlakozó. Szintén megtalálható egy kiváló hangminőséget biztosító Realtek ALC892 7.1-csatornás hangkártya Creative SoundBlaster Cinema3-t támogató technológiával.
Minden gamer örömére szolgál az RGB LED header, amely egyéni beállításokat tesz lehetővé, és támogatja LED ventilátor vagy dekorációs LED szalagok csatlakoztatását (külön megvásárolható).  A mellékelt alkalmazásoknak köszönhetően könnyedén a saját, egyedi, színes stílusodhoz alakíthatod.

A legapróbb részletekre is kiterjedő tökéletes feldolgozás

Az ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming K4 prémium anyagokból és alkatrészekből készült, amelyek a csatlakoztatott eszközök leghatékonyabb teljesítmény-felhasználását biztosítják. A részletekre is kiterjedő figyelem a tápellátással kezdődik. Ez egy stabil és erőteljes energiaforrás, amely minimalizálja az elektromos zaj és hő felhalmozódását. Egyedülálló maga a készülék PCB háza is. A hagyományos változatokhoz képest sokkal sűrűbb a belső struktúrája. Ennek köszönhetően a nedvesség nem jut el az alaplap belsejébe, amely egyébként korróziót okozhat, és kisebb hibákhoz vezethet.

Egyedi gamer tulajdonságok

A Key Master funkció használatával nagy előnyre tehetsz szert az ellenfeleiddel szemben. Használata saját parancsikonok és makrók léterhozását teszi lehetővé, valamint dinamikusan változtatható a sebesség a kurzor mozgatásával. Az úgynevezett Sniper Mode alkalmas a normál és a lövésre nagyított nézet közötti váltásra, ami jelentősen javítja a lövés pontosságát. Csatlakoztasd a  gamer egeret a speciális Fatal1ty Mouse Port-hoz. Ennek köszönhetően az egér pozíciója és a kurzor közötti jelzési sebességet 125-től 1000 Hz-ig állíthatod be. A rendszer minden parancsodra azonnal, a legkisebb késedelem nélkül reagálni fog.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B350

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 667 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS257a1
Termékszám:  AB350 Gaming K4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05