Oldal frissítése

ASROCK B85M-DGS

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK B85M-DGS

Ez mindent megad

Megbízható alaplap micro ATX formátumú különösen alkalmas HTPC tervezett nappali vagy a vállalati irodai számítógépek. Berendezés tábla tartalmazza az összes modern technológiák - jelen van a PCI Express 3.0 port videokártyák, 4 SATA III csatlakozó, USB 3.0, támogatja a DDR3 memória és UEFI BIOS. Intel B85 chipset támogatja Core processzorok negyedik generációs Intel Haswell. A lehető legnagyobb megbízhatóság, az alaplapon csak szilárd kondenzátorok és emellett tartalmaz Teljes Spike Protection technológia megvédi az alaplapot és szerelt alkatrészek a váratlan túlfeszültség és rövidzárlat esetén.

Gazdag szoftver eszközök

Egy ilyen adatbázis nem fog csalódást okozni még a legigényesebb felhasználók számára. ASRock deszkák hozzáteszi, hogy a bonyolult szoftver csomaggal, amely megtalálható, például az A-Tuning, amely olyan felület, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az összes lehetőséget alaplap. De ez még nem minden - az egyedülálló funkciók XFast 555 lehet elérni akár ötször felgyorsulása RAM, LAN és USB. Azok számára, akik a gazdag szoftver eszközök, a gyártó által nem elég, ASRock biztosítja az App Shop, ahol megtalálható számos kényelmes kérelmek és támogató szoftver.

Távoli hozzáférés bárhonnan, bármikor

Más funkciók közé tartozik Gigabit hálózati kártya, hogy az online élmény csak a legmagasabb sebességet és szintén támogatja a Wake On WAN távoli ébredés hálózati számítógépekhez. ASRock Cloud Alakítsa át számítógépét egy teljes privát felhő tárolási sok készségek, mint a streaming média, a képesség, hogy ellenőrizzék a számítógép távolról bármilyen készülékről vagy a hozzáférés fájlok több eszköz egyszerre.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel B85

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC662
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031h5
Termékszám:  B85M-DGS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10