Oldal frissítése

ASROCK B150 COMBO-G

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK B150 COMBO-G

Hogy frissítsen Skylake az LGA 1151, de nem akar megszabadulni a DDR3 memória? Akkor a legjobb megoldás az Ön számára ez a megfizethető hibrid ASROCK B150 COMBO-G Micro ATX formátumú egyaránt támogatja a DDR3 memória és a legújabb DDR3L és DDR4.

legfontosabb jellemzői

  • Az alaplap támogatja a DDR3 memória típusa és DDR4
  • Socket LGA 1151 processzor Skylake
  • Túlfeszültségvédelem Teljes Spike védelem elleni védelemre nagyfeszültségű
  • NYÁK szerkezet egy sűrűbb szerkezet garantálja a nagyobb nedvesség elleni védelem

Megoldás a dilemma

Többé nem kell foglalkozni azzal a gondolattal, hogy vesz egy új memória az új alaplap. Ez a tábla két csatlakozóval rendelkezik memória típusa DDR4 (akár 2130 MHz-es) és két bővítőhely DDR3 memória (akár 1866 MHz), maximum 32GB, ami megoldja a dilemmát az Ön számára. Ahhoz, hogy a jelentés elérte csúcsteljesítményét, hogy kész befogadni az LGA 1151 processzor, 6. generációs Skylake. A grafikus teljesítmény jelentés lesz vigyázni két PCIe 3.0 x16. Lemezek csatlakozni adataik keresztül hat SATA interfész, melyek közül kettő képezi a SATA Express, melyeket sokkal nagyobb adatátviteli teljesítményt, mint a hagyományos felületek.

Nagy teljesítmény és védelmi összetevők

Mielőtt statikus elektromosság megvédi a fontos be- és kimenetek a védőburkolatot. Lásd még szerelve šestifázové teljesítményű processzor, amely biztosítja a stabil energiaellátást és a végső túlhajtási képesség, valamint az alacsonyabb hőmérséklet és a stabilitás, amit szeretek, különösen szenvedélyes játékosok. Egyes összetevők alaplap érzékeny túlzottan magas feszültséget, amely okozhat azonnali károkat. Annak elkerülése érdekében, ezekben az esetekben a gyártó, felszerelt tábla túlfeszültség-védelem Teljes Spike védelem. Az egyedi jellemzői az épület büszkélkedhet PCB fórumon. Belső struktúrája sokkal vastagabb, mint a hagyományos lemezek, ezért nem kell aggódni a nedvességet, hogy a tábla behatolhat és okoz korróziós és rövidzárlat ellen.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B150

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031i1
Termékszám:  B150M COMBO-G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10