Oldal frissítése

ASROCK AM1H-ITX

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK AM1H-ITX

Ez a mini ITX formátumú AM1 foglalattal ellátott alaplap elsősorban  üzleti és irodai számítógépek számára, illetve HTPC-hez ajánlott, amely  esetében nem a nagy teljesítmény, hanem inkább a megbízható és gazdaságos üzemeltetés biztosítása szükséges. A megbízhatóságot egyrészt a szilárd dielektrikumú kondenzátorok100%-os kihasználtsága adja a tartósság és a stabil teljesítmény érdekében, másrészt a FULL SPIKE PROTECTION, ami  túlfeszültség elleni védelmet, villámvédelmet és elektrosztatikus kisülések elleni védelmet biztost. 
Az alaplap tremészetesen készen áll a a Microsoft Windows 8.1  operációs rendszer használatára, és támogatja a Kabini magot tartalmazó AMD processzorokat, amelyek az integrált grafikus chip segítségével hatékonyan kihasználhatók a grafikus műveletek további hozzáadott videokártya nélkül. A monitor, TV vagy projektor csatlakoztatásához választható DVI, DisplayPort 1.2, HDMI vagy VGA csatlakozó, amik a hátsó I/O panelhez vannak irányítva. Ezzel párhuzamosan lehetőség van a videokártya PCIe 2.0 x16 foglalatba illesztésébe. Az alaplapon ki lehet használni az 1600 MHz maximum frekvenciájú DDR 3 memóriát. A nagy sebességű tárolók jelenlétét biztosítandó négy SATA III és két USB 3.0 csatlakozó lett kialakítva. Egy mini-PCI Express foglalat lehetővé teszi a WiFi kártya bővítését a vezeték nélküli hálózati kapcsolat érdekében.
Az alaplap különlegessége a DC-In csatlakozó külső tápegységgel ellátott lemezekhez, ami ismerős lehet a laptopok esetében. Ezért most csak tőled függ, hogy a tápellátást egy szabványos 24 tűs csatlakozón vagy DC-In csatlakozó keresztül biztosítod.
Az alaplap további kínálata:

  • Easy Driver Installer - Ha felhasználóként nem rendelkezel optikai meghajtóval, csak telepíteni kell USB tárolóeszköz segítségével a LAN illesztőprogramot, és az EASY Installer Driver eszköz egyszerűen az UEFI-ben letölti és telepíti az összes többi szükséges illsztőprogramot az interneten keresztül.
  • OMG - szeretnéd  ellenőrzésed alatt tudni az időt, amit a gyerekek szörfözéssel  töltenek az interneten? Az ASRock OMG korlátozhatja az internetkapcsolat előre meghatározott időpontokban. A rendszergazdák ütemezni tudják a más felhasználók számára engedélyezett internet-hozzáférés  kezdő- és befejező időpontját.
  • XFast - az XFast technológia segítségével megvalósítható az akár ötszörös gyorsulást RAM és LAN esetében.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM1
Lapkakészlet Processzor szerint

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, mini PCI Express x1, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS105n1
Termékszám:  AM1H-ITX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15